Mučno buđenje? 5 trikova za lakše ustajanje (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

Pusti me da spavam!

Mučno buđenje? 5 trikova za lakše ustajanje (FOTO) (GIF)

Ne budite lenji i uhvatite lep dan još od ranog jutra - i ne zaboravite da ko rano rani, dve sreće grabi
Objavljeno:

Teško vam je da ustanete rano ujutru i ne možete da zamislite sebe kako razdragano i čilo skačete iz kreveta. Buđenje vam teško pada i treba vam skoro sat vremena da se uopšte razbudite. Zašto se budite mokri od znoja i kako to da sprečite? (GIF) Ovih 5 stvari ćče vam mnogo olakšati buđenje: 1. Voda na noćnom stočiću Čaša vode, kao prva stvar ujutro kada ustanete može da vam pomogne da započnete dan na pravi način.

foto: giphy
2. Alarm dalje od vas Ako stavite alarm na dohvat ruke, možete lako da ga ugasite i da nastavite da spavate. Ako ga stavite na drugi kraj sobe, moraćete ustanete da biste ga isključili.
foto: giphy
3. Nabavite alarm koji svetli On deluje poput ‚‚mini sunca" pa će vam biti lakše da ustanete iz kreveta. Već znaš da sunčeva svetlost alarmira telo da je vreme za buđenje, ovi alarmi će sve više svetleti, kako dolazi vreme za buđenje.
foto: giphy
4. Nemojte piti kafu ili alkohol noću Alkoholu i kofeinu je potrebno neko vreme da izađu iz organizma. Za bolji san, suzdržite se ispijanja ovih pića uveče.
foto: tumblr
5. Odgovarajući mirisi Na noćnom stočiću držite eterična ulja, kao što su ona od pomorandže, limuna ili metvica, koji će vas razbuditi.
foto: giphy
(Espreso.co.rs / Izvor: index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.