SAD JE NAJBITNIJE DA VAM PLUĆA BUDU ŠTO ZDRAVIJA: Ovaj napitak uklanja SAV KATRAN I TOKSINE IZ PLUĆA
Melem / Ilustracija, Foto: Profimedia

recept

SAD JE NAJBITNIJE DA VAM PLUĆA BUDU ŠTO ZDRAVIJA: Ovaj napitak uklanja SAV KATRAN I TOKSINE IZ PLUĆA

Čini čuda!

Objavljeno: 18.03.2020. 19:39h
  • 35

Mnogima je dosadilo da svakodnevno slušaju jedno te isto, odnosno da trebaju prestati sa pušenjem cigareta kako bi zaštitili svoje zdravlje. Svi znamo koliko je duhan štetan i kakve posledice ima na ljudski organizam, znamo da se trebamo što pre rešiti te loše navike, od koje pati mnogo osoba.

Ako niste dovoljno istražili o cigaretama, mislim da je zaista vreme da to i uradite, odnosno da ispitate kakvi otrovi se sve u njima nalaze, kao i da upravo zbog njih vi postajete zavisni od cigareta.

Sa pušenjem možete jedino prestati ako zaista imate ogromnu želju i budete poprilično uporni.

Počnite da vodite računa o zdravim navikama u životu, konzumirajte isključivo zdravu hranu, počnite više da se krećete, vežbate, odnosno da budete fizički aktivniji.

foto: Printscreen

Veoma je bitno da se što više trudite, a ne da poslije nekog vremena počnete odustajati!

Cigarete negativno deluju na ljudsko zdravlje , ali isto tako izazivaju i negativan učinak na kožu i zube koji posle nekog vremena postaju žućkasti! Osim toga, vaše telo počinje brže i lakše da stari!

Mnogima je dosadilo da svakodnevno slušaju jedno te isto, odnosno da trebaju prestati sa pušenjem cigareta kako bi zaštitili svoje zdravlje. Svi znamo koliko je duvan štetan i kakve posledice ima na ljudski organizam, znamo da se trebamo što pre rešiti te loše navike, od koje pati mnogo osoba.

Ako niste dovoljno istražili o cigaretama, mislim da je zaista vreme da to i uradite, odnosno da ispitate kakvi otrovi se sve u njima nalaze, te da upravo zbog njih vi postajete zavisni od cigara.

 

Bonus video:

(Espreso.rs/Novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media