KADA JE VIDEO DA SU MU MAJKA I KUMA BOLJEG ZDRAVLJA I SEBI JE POMOGAO NA ISTI NAČIN: Pročitajte koji!
Komplet koji leči srčane tegobe, Foto: Promo

antistres komplet

KADA JE VIDEO DA SU MU MAJKA I KUMA BOLJEG ZDRAVLJA I SEBI JE POMOGAO NA ISTI NAČIN: Pročitajte koji!

Moja majka ima 68 godina, i želim da mi još dugo zdrava poživi, jer moja deca vole da odlaze kod nje, i mnogo nam znači njena podrška- kaže Bogoljub

Objavljeno: 18.03.2020. 16:00h
  • 1

- I danas mi je krivo što sam bio toliko tvrdoglav, što nisam poslušao majku i nisam verovao prirodnoj medicini. Ali, na sreću, opametio sam se, popustio sam pod majčinim pritiscima. Ona me je ubeđivala da je njenoj kumi itekako pomogao Antistres+Corvit+Cirkul biljni komplet, koji BIO – TEO Centar preporučuje za kardiovaskularne tegobe.

Ovako počinje priču Bogoljub (47), nastavnik iz Beograda. Naime, njegova majka i kuma su imale istu dijagnozu – angina pektoris. Međutim, isti lekovi su, kako im se tada činilo, više pomagali kumi nego majci.

- Kuma je rekla mojoj majci da je počela da uzima Antistres+Corvit+Cirkul kapi, i da se zbog toga mnogo bolje oseća – nastavlja Bogoljub. Majka mi je rekla da ih nabavim i njoj, ali ja nisam verovao da nešto tek tako može da popravi zdravstveno stanje, a kamoli biljne kapi. Međutim, majka je sve više posustajala – noge su joj oticale, gubila je dah i lako se zamarala. Nije više odlazila na pijacu, a tvrdila je da je izgubila osećaj u tabanima dok hoda.

foto: Promo

Bogoljub i dalje nije verovao u snagu prirode, ali je hteo da pomogne majci i nabavio je jedan Antistres komplet. Zbog svojih obaveza, ubrzo je zaboravio na to, i kada je sledeći put navratio majci u posetu, učinilo mu se da joj je bolje.

- Ništa nisam pitao, ali mi se već sledeći put pohvalila kako bolje spava i da nema iznenadne aritmije. Tada je već počela da uzima po 20 kapi. Obradovao sam se i pomislio kako je nemoguće da su i majka i kuma pogrešile, i shvatio da nisam bio u pravu. Kada je majka popila i drugi komplet, posle kojeg se pravi pauza, imala je zakazan pregled neposredno nakon toga. Rezultati su bili bolji, ali oni mi i nisu bili potrebni, jer sam video da obe idu u duge šetnje, zajedno na pijacu... Majci se vidno vratila snaga. Najvažnije je to što je sada smirenija, i više se toliko ne boji za svoje zdravlje.

- Moja majka ima 68 godina, i želim da mi još dugo zdrava poživi, jer moja deca vole da odlaze kod nje, i mnogo nam znači njena podrška. Ja kao „neverni Toma“, poručio sam i za sebe Antistres+Corvit+Cirkul biljni komplet, iako nemam anginu pektoris, ali patim od aritmije, a i od stresa kao i većina radnih ljudi u modernom svetu. Posle prvog popijenog kompleta, bio sam mnogo smireniji nego pre. Nisam brojao do deset pre nego što uđem u učionicu, a svaki đački ispad bih vrlo lako rešio na šaljiv način. Preporučio sam kolegama, a i prijateljima sa odbojke, kojom sam ponovo počeo rekreativno da se bavim – zadovoljno kaže Bogoljub.

Biljni komplet Antistres + Corvit + Cirkul možete poručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 064/8660055, po ceni od 2.880 rsd. Sva dodatna pitanja nam takođe možete poslati na mail adresu podrska@hangar.rs ili nam se javiti na našu zvaničnu Facebook stranicu.

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media