RUSKI STRUČNJAK SERGEJ LAZAREV OTKRIO TAJNU O ISPRAVNOM LEČENJU: Samo zbog ovih stvari vas BOLESTI NAPADAJU!
Foto: Printscreen/youtube/

korisno

RUSKI STRUČNJAK SERGEJ LAZAREV OTKRIO TAJNU O ISPRAVNOM LEČENJU: Samo zbog ovih stvari vas BOLESTI NAPADAJU!

Ruski stručnjak objašnjava kako da izlečite svoju dušu

Objavljeno:

Sergej Nikolajevič Lazarev je ruski psiholog, filozof, iscelitelj i parapsiholog. Njegova popularna knjiga je „Dijagnoza – karma“. Lazarev veruje da ne možemo lečiti telo bez lečenja duše.

Kaže da bolest može biti posledica karme. Ako nekome činite nešto loše, vama se može vratiti u vidu bolesti.

Lazarev objašnjava zašto je život „nekome majka , a nekome zla maćeha?“ U čemu je zapravo tajna zdravlja i srećnog života? Lazarev je došao do zanimljivih otkrića istražujući vezi između pogleda na svet i situacija koje nas okružuju.

Ne treba da kontrolišete situaciju, već da je razumete. Situaciju ne možete promeniti, već sebe. Za stolom dok ručate, ne treba da gledate TV, čitate knjigu, svađate se. Tada sve informacije odlaze u nesvesno , sve o čemu razmišljate odlazi do duše i prlja je. Ovo je nepisano pravilo.

Svaka bolest prouzrokuje agresiju u duši. Recept za zdrav i dug život je da se nikada i nikome ne žalite. „Ćelija u telu ne može da se požali organu da joj nešto ne odgovara ili joj nije po volji. Ne može, jer bi to bila dezintegracija tela, a takva ćelija biva odbačena, jer se prepoznaje kao „bolesna“.“

Pričajući loše o ljudima samo uništavamo svoje zube. Kada vas neka osoba povredi znajte da ste vi nju prvi uvredili. Dobro je biti svestan da je sve prolazno, sve što nas okružuje može svakog trenutka da nestane, izda vas, umre…

Tretman koji ne isceljuje dušu neće vas u potpunosti isceliti. Ako je neko pokazuje agresiju prema nama, znači da je i mi posedujemo.

Ako uklonimo agresiju iz sebe, nestaće i agresivnog napada.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.