TEGOBE NA PROMENU TEMPERATURE: Saznajte zašto nastaju bolovi u kolenima i koji je najbolji način da ih se rešite!
Odlična ponuda, Foto: Promo

PRAVI NAČIN

TEGOBE NA PROMENU TEMPERATURE: Saznajte zašto nastaju bolovi u kolenima i koji je najbolji način da ih se rešite!

Pomozite sebi, olakšajte si život

Objavljeno: 07:14h

Bolovi u kolenima nešto su što sprečava normalno funkcionisanje generalno. Ne samo hodanje, već i lako obavljanje svakodnevnih najobičnijih aktivnosti. Na promenu vremena koja je poslednjih dana česta bolovi bivaju intenzivniji i manje podnošljivi. Šta treba da uradite kako biste ih ublažili?

Uzroci bolova u kolenima mogu biti različiti: godine, stalna pojačana fizička aktivnost, višak kilograma, sportske povrede. Koji god da je uzrok u pitanju, bolove nikako ne treba zanemarivati. To što vam nisu pomogli preparati koje ste koristili ne znači da treba da odustanete. Ovo još niste probali, a bićete oduševljeni kada ih budete stavili na kolena!

foto: Promo

Trake za kolena! I to trake koje možete koristiti ne samo protiv bolova u kolenima, već i protiv bolova u drugim zglobovima (člancima, zglobovima na ruci, laktu). Kako imaju u sebi magnete i pošto vrše prijatnu kompresiju na koleno, one će ublažiti bolove pa čak ih i u potpunosti eliminisati.

Zahvaljujući njima ćete ponovo moći normalno da funkcionišete, da budete fizički aktivni, a da zbog toga ne ostanete budni celu noć kada uveče legnete da spavate. Stavljaju se odmah ispod kolena, zategnu se onoliko koliko je potrebno i koliko vam prija, lepe se čičak trakom i nose 3-4h dnevno.

Danas OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 može kupiti pakovanje od 3 trake (2 za kolena i 1 za ručni zglob koja nema magnete) po AKCIJSKOJ ceni od SAMO 590 rsd!

foto: Promo

Maksimalni obim kolena kom odgovaraju ove trake iznosi 43 cm, a maksimalni obim trake za ruku koja u sebi nema magnete je 25 cm.

Iskoristite ovaj VELIKI POPUST i po ceni od 590 rsd kupite ove ultraefikasne trake za zglobove i rešite se tegoba koje imate! Poručite odmah OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.