Super vest: 2 piva na dan štite od srčke (FOTO) (GIF)

NAJBOLJE JE KAD JE HLADNO

Super vest: 2 piva na dan štite od srčke (FOTO) (GIF)

Lepo vas osveži na vrelom letnjem danu i lepo vas ugreje u hladnoj zimskoj noći. Znate da je puno vitamina i isprobali ste više vrsta. S vremena na vreme vam baš prija
Objavljeno:

Naravno da volite da popijete po neko pivo, pogotovo kad je lepo hladno a napolju vruće. Prija vam kad vam sklizne niz grlo i baš vas onako lepo osveži. A osim toga što vas osvežava pivo blagotvorno utiče i na rad srca. 37 najboljih piva na svetu koje morate odmah da probate! (FOTO) Otprilike dva mala piva na dan smanjuju rizik od srčanih bolesti, pa lekari preporučuju da ih pijete svaki dan u umerenim količinama. Doktori poručuju: Nije loše popiti 2,5 litra piva na dan! (FOTO) Naučnici sa mediteranskog neurološkog instituta u Italiji su na osnovu 150 studija sprovedenih na tu temu došli do zaključka da pivo smanjuje za oko 25 procenata rizik od srčanih udara. Ipak tu količinu bi preporučili muškarcima dok je ženama dovoljna jedna na dan.

Alkohol može povisiti nivo dobrog holesterola u telu, ali sa njime ne treba preterivati. Osim što vodi alkoholizmu, u pojedinim slučajevima izaziva pojavu nekih vrsti raka kod ljudi koji su rizična skupina i skloniji su tome. S tvrdnjama italijanskih naučnika se ne slaže doktor profesor epidemilogije na Univerzitetu u Londonu Anie Briton dodajući - Moramo to shvatiti pažljivo. Postoji sve veća zabrinutost da su epidemiološke studije, na kojima se temelje ti dokazi, manjkave. Dobrobiti za srce koje se pripisuju alkoholu, uključujući i pivo, su precenjene. (Espreso.co.rs / Izvor: indepedent.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.