SARA (22) JE ODJEDNOM DOBILA ČUDNE MODRICE PO TELU: Nedelju dana kasnije bila je MRTVA!
Sara nije znala da boluje..., Foto: Go Fund Me

NIJE PREPOZNALA SIMPTOME

SARA (22) JE ODJEDNOM DOBILA ČUDNE MODRICE PO TELU: Nedelju dana kasnije bila je MRTVA!

Ona je doživela moždani udar nakon što je posetila svog lekara sa „simptomima sličnim gripu“ i neobjašnjivim modricama na telu

Objavljeno:

Majka jednog deteta koja je posetila lekara zbog čudnih modrica umrla je nedelju dana kasnije nakon retke dijagnoze raka.

Sara Armstrong (22), koja je bila medicinska sestra, umrla je 1. februara nakon što su joj doktori rekli da živi sa akutnom mijeloidnom leukemijom.

Ona je doživela moždani udar nakon što je posetila svog lekara sa „simptomima sličnim gripu“ i neobjašnjivim modricama na telu.

foto: Go Fund Me

Bolest joj je dijagnostikovana 24. januara, a hemoterapija je počela 29. januara, ali tragično je umrla 1. februara.

Sada je postavljena stranica GoFundMe koja će pomoći da se sahrana Sare Armstrong plati nakon njene neočekivane smrti. Na toj stranici piše:

- Sara je bila lepa devojka od 22 godine koja je bila posvećena brizi za druge koji rade u zdravstvu. Ne samo da su je voleli njeni pacijenti, već i svi koje je srela. Sara ima dečka Džoela i prelepu dvogodišnju ćerku i nad njom će bdeti kao njen anđeo čuvar.

U objavi se dodaje daje Sara želela da se slike i priča podele kako bi se podigla svest i da drugi prepoznaju kobnu bolest ranije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.