UKOLIKO IMATE NEKU BOLEST, ODMAH PRESTANITE DA RADITE 1 STVAR! Poznati specijalista izdao UPOZORENJE!
Bolnica / Ilustracija, Foto: Zorana Jevtić, Ilustracija

SAVET

UKOLIKO IMATE NEKU BOLEST, ODMAH PRESTANITE DA RADITE 1 STVAR! Poznati specijalista izdao UPOZORENJE!

On nije jedini lekar u svetu koji govori da je kiselost organizma uzročnik mnogih hroničnih bolesti, ali i glavni uzročnik raka...

Objavljeno: 15:33h

Doktor Koldvel nije jedini lekar u svetu koji govori da je kiselost organizma uzročnik mnogih hroničnih bolesti, ali i glavni uzročnik raka. Problem je u tome što je sva hrana današnjice neverovatno kisela i velika ekspanzija raka i drugih bolesti planula je s masovnom upotrebom rafinisanog šećera i prerađene hrane.

Prema specijalisti za sve vrste raka, doktoru Koldvelu, glavni je uzročnik raka kiselost organizma. Svaki organizam svoje kiselo stanje može promeniti u ravnotežno za samo nekoliko nedelja, stoga se rak više nema čime hraniti i jednostavno nestaje.

Ravnotežno stanje organizma u potpunosti će zaustaviti razvoj raka. "Uspeh bilo koje terapije mnogo je veći ako se telu samo malo pomogne da se oslobodi kiselosti, što uključuje jedino promenu životnih navika i uzimanje namirnica koje nam daju potrebnu baznost organizma", rekao je Koldvel.

Ravnoteža kiseline i baze u telu izuzetno je važna za naše zdravlje. Nema organa niti pojedinačne stanice našeg tela koji ne mogu biti oštećeni ili potpuno uništeni zbog povećane kiselosti. Međutim, u našem organizmu postoji samoregulacija koja nastoji održavati stalnu koncentraciju kiselosti u krvi na pH 7,4.

Ipak, načinom života i lošom ishranom možemo povećati kiselost i u tom slučaju previše se kiseline nakuplja na nekim mestima, što se očituje bolnim naslagama na vezivnom tkivu koje se sastoje od nakupljenih soli. To su već znaci hroničnog oštećenja i uzrok mnogih zdravstvenih tegoba. Prema istraživanjima, velika baznost u krvi sprečava nastajanje, ali i dalje razvijanje postojećeg raka.

Zato je vrlo bitno da se upoznamo sa namirnicama i da promenom ishrane pomognemo našem telu da uspostavi kiselo-alkalnu ravnotežu. Ako bolujete od raka, u potpunosti izbacite kisele namirnice jer se rak hrani upravo kiselošću.

Ako raku uskratimo kiselost, jednostavno postaje nemoguće da će rasti i širiti se. Nakon što zaustavite rast raka i ne dajete mu hrane (kisele), on će se sam povući, no možete ga dodatno ubije namirnicama poput kurkume, semenkama kajsije ili uljem kanabisa.

Vama na volju, ali prilikom ovakve izmene ishrane bolje je ne koristiti hemioterapiju, jer ona osim štetnih ubija i zdrave ćelije pa dolazi do smanjenja otpornosti organizma.

Meso u velikim količinama, nečist vazduh, kisele kiše, sečenje, obrada i kuvanje hrane, konzervansi i veštačke boje u hrani, rafinirani šećer, dehidracija organizma, alkohol, pušenje, nedostatak kretanja, stres, lekovi, posebno analgetici. Dakle, za borbu protiv raka najbolje je primeniti sirovu ishranu sa, ako je moguće, domaćim voćem i povrćem.

Ako je ustanovljena kiselost vašeg organizma, velika je mogućnost oboljenja od raka, a ako vam je organizam uravnotežen, sigurno je: rak nestaje za nekoliko nedelja. Ako imate kiseo organizam, žurno pomozite neutralizaciji kiselosti.

Rešenje je jednostavno: treba smanjiti upotrebu kiselih namirnica u korist baznih, koje odlično pogoduju probavnom sistemu, a dobrodošla pomoć biće i svakodnevna upotreba alkalne vode dobijene procesom jonizacije (jonsko srebro).

Bonus video:

(Espreso.co.rs / enovosti.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.