Zašto vam opada kosa i kada to postaje preterano? (FOTO) (GIF)

DA LI ĆELAVITE

Zašto vam opada kosa i kada to postaje preterano? (FOTO) (GIF)

Ako primetite po koju dlaku da vam opadne, to je potpuno uobičajena pojava, ali ako to postane preterano morate početi bolje da se negujete da ne biste oćelavili
Objavljeno:

Primećujete da vam s vremena na vreme opadaju vlasi, često ih nađete na mestima na kojima ih i ne očekujete. Recite zbogom ćelavosti! Za ovaj lek kažu da je delotvoran! (GIF) To je normalna pojava ukoliko vam opadne od 50 do 100 dlaka dnevno, a sve preko toga postaje preterano i znači da morate početi bolje da negujete kosu. Dobra vest momci: 6 razloga zašto žene vole ćelave muškarce (FOTO)

Ukoliko primetite da je kosa počela da vam opada neuobičajeno više morate da otkrijete uzrok zašto se to dešava. Nekada su uzroci stres, ili promena prirodnog stanja organizma kao što je trudnoća. Velike i oštre dijete takođe mogu pojačati opadanje kose. Oštri tretmani, prejaka sredstva za kosu, česta feniranja i preterana upotreba sredstava za učvršćivanje kose takođe pomažu da ona pojačano opada.
kada primetite da vam kosa pojačano opada morate se odmah obratiti lekaru, jer to često može biti pokazatelj neke bolesti. Opadanje kose se može sprečiti promenom zdravih životnih navika, tretmanima i dodatnim vitaminima koje možete unositi u organizam. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.