BEZ TEGOBA U NOVOJ GODINI: Prestanite da trpite bolove u ZGLOBOVIMA, MOŽETE da ih se rešite!
Bolovi u kolenima i člancima su izuzetno neprijatni, Foto: Promo

ne propustite

BEZ TEGOBA U NOVOJ GODINI: Prestanite da trpite bolove u ZGLOBOVIMA, MOŽETE da ih se rešite!

Koji god da je uzrok u pitanju, bolove nikako ne treba zanemarivati

Objavljeno: 07:16h

Bolovi u kolenima i člancima su izuzetno neprijatni i i tek kako mogu negativno da se odraze na raspoloženje i na svakodnevno funkcionisanje i odnos sa ljudima. Izazivaju nervozu, netrpeljivost i kretanje je otežano. Kreme i gelovi koje ste do sada probali vam nisu pomogli?

foto: Promo

Koji sve uzroci ovih simptoma mogu biti? Godine, stalni napor noge, višak kilograma, sportske povrede. Koji god da je uzrok u pitanju, bolove nikako ne treba zanemarivati. To što vam nisu pomogli preparati koje ste koristili ne znači da treba da odustanete. Kako da ga drugačije tretirate sami?

Trakama za kolena! I to trakama koje možete koristiti ne samo protiv bolova u kolenima, već i protiv bolova u drugim zglobovima (člancima, zglobovima na ruci, laktu). Kako imaju u sebi magnete + vrše prijatnu kompresiju na koleno, one će ublažiti bolove pa čak ih i u potpunosti eliminisati.

Zahvaljujući njima ćete ponovo moći normalno da funkcionišete, da budete fizički aktivni, a da zbog toga ne ispaštate kada uveče legnete da spavate. Stavljaju se odmah ispod kolena, zategnu se onoliko koliko je potrebno i koliko vam prija, lepe se čičak trakom i nose 3-4h dnevno. Danas se povodom praznika OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 može kupiti pakovanje od 3 trake (2 za kolena i 1 za ručni zglob koja nema magnete) po AKCIJSKOJ ceni od SAMO 590 din!

foto: Promo

Maksimalni obim kolena kom odgovaraju ove trake iznosi 43 cm, a maksimalni obim trake za ruku koja u sebi nema magnete je 25 cm.

Iskoristite ovaj VELIKI POPUST, kupite ove ultraefikasne trake za zglobove i rešite se tegoba koje imate! Poručite odmah OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.