6 dana je pila vrlo jednostavan napitak - nije mogla da poveruje kad je videla svoj stomak (FOTO) (GIF)

Sve imate kod kuće

6 dana je pila vrlo jednostavan napitak - nije mogla da poveruje kad je videla svoj stomak (FOTO) (GIF)

Istraživači su napravili super piće koje će vam pomoći da se oslobodite viška sala i težine, i to, kako tvrde, za šest dana
Objavljeno:

Da biste bili fit, ne postoje samo teški načini. Odricanje od hrane i teretana nisu jedine mogućnosti. Postoji recept za koji tvrde da čini čuda, a sastojci su toliko jednostavni da ćete ih zapamtiti bez pisanja, i pronaći u svojoj kući. Najlakša dijeta: 2 čaše crnog vina dnevno tope kilograme (GIF) Trebaju vam: limun, peršun i voda. Uzmite struk peršuna i iseckajte ga, zatim iseckani peršun stavite u čašu.

Iscedite ceo limun u istu čašu. Nakon što iscedite limun, čašu napunite vodom. 9 masnih namirnica s kojima ćete brzo i lako smršati (FOTO) (GIF) Nemojte štedeti, popijte sve. Trebalo bi da žvaćete listove peršuna i da ih progutate. Ovo će takođe učiniti vaš dah svežim.
Giphy
Limunadu možete piti tokom cele godine jer limuna uvek ima. Pijte ovaj napitak 6 dana i onda napravite desetodnevnu pauzu i onda ponovite ciklus. Rezultati će vas ostaviti bez teksta. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.