PRLJAVIJA JE OD WC ŠOLJE A SVAKI DAN NAM JE U RUKAMA: Ovo je najveće leglo zaraze koje možete da zamislite!
Jedna britanska firma sprovela je istraživanje u kojem je došla do zaključka da većina žena nikada ne čisti unutrašnjost torbe, Foto: Profimedia

ovo morate znati

PRLJAVIJA JE OD WC ŠOLJE A SVAKI DAN NAM JE U RUKAMA: Ovo je najveće leglo zaraze koje možete da zamislite!

Kožne delove torbe potrebno je prebrisati suvom krpom, a ručke prebrišite krpicom na koju ste naprskali asepsolom zbog dezinfekcije

Objavljeno:

Već je dokazano da WC šolja nije najpravije mesto u našem domu i da kuhinjski sunđer, pa i mobilni telefon, mogu da imaju više bakterija, ako ih redovno ne održavamo. Ali, niko ne razmišlja o jednoj stvari koju svakodnevno koristimo, a ne održavamo je redovno. Reč je o ženskim torbama.

Kada ste poslednji put prebrisali torbu koju svakodnevno nosite sa sobom bilo gde da krenete. S obzirom na sve stvari koje nosimo unutra, ali i na to da je većina osoba ne čisti redovno, a neki i nikada, torbe se smatraju najprljavijim predmetom uopšte.

Žene ne čiste unutrašnjost torbe

Jedna britanska firma sprovela je istraživanje u kojem je došla do zaključka da većina žena nikada ne čisti unutrašnjost torbe, a neki kažu da je prljavija i od WC šolje.

Zato je treba redovno održavati. Torbu potpuno ispraznite, okrenite je na drugu stranu, izbacite sve mrvice i nečistoće koje su se nakupile na dnu, a potom je potrebno prebrisati je krpicom koju ste prethodno naprskali asepsolom.

Kožne delove torbe potrebno je prebrisati suvom krpom, a ručke prebrišite krpicom na koju ste naprskali asepsolom zbog dezinfekcije.

Bonus video

(Espreso.co.rs/100 posto.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.