U vašim CREVIMA se nalazi i do 15 kilograma OTROVA! Ukoliko umesto DORUČKA jedete OVO, skroz ćete se OČISTITI!
Smesa, ilustracija, Foto: Printscreen

PREPORODIĆETE SE

U vašim CREVIMA se nalazi i do 15 kilograma OTROVA! Ukoliko umesto DORUČKA jedete OVO, skroz ćete se OČISTITI!

Poznato je kako je za oslobađanja od mnogih bolesti dovoljno očistiti creva od sluzi, fekalnih naslaga i drugih parazita.

Objavljeno:

Za 70 godina života kroz naša creva prođe 100 tona hrane i 40.000 litara tečnosti, što dovodi do zaključka da se u stomaku nataloži 15 kilograma fekalnih naslaga, toksičnog otpada. Truju krv i nanose organizmu nepopravljivu štetu.

Činjenici da su creva zaprljana svedoče česti zatvori (opstipacija), poremećen metabolizam, dijabetes, prekomerna ili nedovoljna težina, bolesti bubrega i jetre, bolesti sluha i vida, loše stanje kože, kose i noktiju, kao i druge bolesti, počevši od artritisa do raka.

Uz pomoć klistira može se očistiti samo manji deo debelog creva odnosno 40 do 50 centimetera, a tretman ispiranja creva uz pomoć specijalne aparature je skup, dugotrajan i nije bezazlen za crevnu mikrofloru.

Konzumiranje jedne do tri kašičice brašna od lanenog semena u stanju je u roku od tri nedelje potpuno očistiti debelo i tanka creva od dugogodišnje sluzi, fekalnih naslaga, parazita, uz potpuno očuvanje crevne mikroflore. Ova metoda omogućava brzu normalizaciju težine i sagorevanje masnih naslaga. Ima pozitivni uticaj na regulaciju lipidnog metabolizma. Brašno od lanenog semena može apsorbirati i eliminirati toksine u organizmu i smanjiti visinu holesterola u krvi.

Ovaj lek će vam pomoći ukoliko imate gastritis, kolitis, čir na želucu i dvanaestercu, bolesti urinarnog trakta, cistitis, pijelonefritis, prekomjernu težinu i narušen metabolizam, piše portal aura.ba.

Umesto doručka tri nedelje konzumirajte ovu smesu:

Prava nedelja:. Jedna kašičica lanenog brašna pomešanog sa 100 mililitara kefira.

Druga nedelja:. Dve kašičice lanenog brašna pomešanog sa 100 mililitara kefira.

Treća nedelja: Tri kašičice lanenog brašna pomešanog sa 150 mililitara kefira.

Ako je kupovina lanenog brašna problem, kupite laneno seme i sitno ga sameljite. Nemojte praviti zalihe za više dana. Najbolje je svako jutro sveža porcija. Obavezno pijte najmanje dve litre vode dnevno.

Čišćenje creva ovim načinom možete obaviti jednom godišnje.

Bonuas video:

(Espreso.co.rs / uspešnažena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.