Pušite i pijete mnogo kafa? Izbelite zube za 7 dana uz pomoć ovog začina (FOTO) (VIDEO)

beli kao sneg

Pušite i pijete mnogo kafa? Izbelite zube za 7 dana uz pomoć ovog začina (FOTO) (VIDEO)

Ovo sredstvo potpuno je prirodno, ne sadrži stvari koje oštećuju zubnu gleđ i desni
Objavljeno:

Blistav i zdrav osmeh vam je osiguran, uz pomoć začina na koji ne biste ni pomislili. Među stotinama ostalih dobrobiti, kurkuma će učiniti vaše zube svetlijim za nekoliko nijansi i to u kratkom roku. Posebno je dobra za zube pušača i ljubitelja kafe i crnog čaja. 22 stvari koje može da dobije svako ko zaplače (GIF) Ovo sredstvo potpuno je prirodno, ne sadrži stvari koje oštećuju zubnu gleđ i desni. Nakon samo nedelju dana redovnog korišćenja ove izbjeljujuće paste na temelju kurkume, može se primetiti odličan rezultat!

Ono što trebate učiniti jeste: Uzmite malo praha kurkume (oko 1/4 čajne kašičice). Umočite u nju četkicu za zube i čistite zube na uobičajen način. Nakon čišćenja, ne ispirati usta odmah, nego ostaviti pastu 3-5 minuta. Za ovo kratko vreme, kurkuma će učiniti svoja čuda.
Profimedia
Nakon tog vremena, temeljno ispiremo usta da se odstrane i najsitnija zrnca kurkume koja mogu ostati između zuba. Rezultat je vidljiv već nakon prvog puta! Ali, ako niste zadovoljni, proceduru ponavljajte tokom nedelju dana. Kurkuma ne samo da izbeljuje zube, kao odličan antiseptik i prirodni antibiotik, ona leči ranice i sitne pukotine, upalne procese u usnoj duplji i pomaže kod krvarenja desni. (Espreso.co.rs / ekskluziva.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.