UMRLA JE MUŽU NA RUKAMA: Otišli su na odmor iz snova, ali se pretvorio u PAKAO zbog POGREŠNE DIJAGNOZE
Zoi je preminula iznenada, Foto: Facebook printscreen

TUGA

UMRLA JE MUŽU NA RUKAMA: Otišli su na odmor iz snova, ali se pretvorio u PAKAO zbog POGREŠNE DIJAGNOZE

Zoi Vilijams (42) srušila se ubrzo nakon što je stigla u Kaliforniju sa suprugom Džejsonom (45) i sinom Hajdenom.

Objavljeno: 07.11.2019. 14:04h
  • 33

Majka koja je umrla tokom odmora iz snova u San Francisku sa suprugom i sinom imala je fatalni krvni ugrušak.

Zoi Vilijams (42) srušila se ubrzo nakon što je stigla u Kaliforniju sa suprugom Džejsonom (45) i sinom Hajdenom. Njen suprug je tvrdio da su američki lekari pogrešno povezali stanje njegove žene sa bolešću od koje je patila pre više od 20 godina.

On veruje da je njegova supruga verovatno imala smrtonosni ugrušak pre ukrcavanja u let za Sjedinjene Države.

Drugog dana odmora Zoi mu je rekla da je umorna i da joj je teško da hoda, ali rekla je da je to sve zbog dugog leta.

- Svi smo napustili hotelsku sobu, a ona je prošetala 20 do 30 metara i srušila se. Rekla je da se samo osećala umorno i rekla nam je da nastavimo dalje i da će se samo odmarati u hotelu , ali izgledala je dobro.

Džejson Villiams rekao je da se pre 20 godina njegova supruga lečila od Guillain-Barre sindroma. Taj retki, ali ozbiljni autoimuni poremećaj napada ćelije u nervnom sistemu.

Trećeg dana njihovog odmora, Vilijams je odveo svoju ženu kod lekara koji je počeo da leči njen Guillain-Barre sindrom. U narednih nekoliko dana pogoršalo joj se stanje, ali i dalje je želela da što bolje iskoristi svoje putovanje.

- U četvrtak smo otišli ​​u popularnu atrakciju Pier 39 i istraživali Alkatraz. Zoi je bila u invalidskim kolicima. Imala je klasične simptome Guillain-Barre sindroma za koji smo mislili da ima, ali želeli smo da pokažemo sinu grad. Zoi je rekla da ne želi da je vodimo u bolnicu u San Francisku, jer je verovala svojim lekarima u bolnici Heath i obećala da će otići pravo tamo kada dođu kući.

Njih troje su trebali da se vrate kući u Veliku Britaniju u subotu, 2. novembra.

- Stigli smo na međunarodni aerodrom San Francisco i nabavili Zoi invalidska kolica jer je bila još preslaba za hodanje. U avionu jebilo  toplo, a naša sedišta su bila pozadi. Počela je gubiti svest i aerodromski medicinski centar nas je savetovao da ne letimo. Rekli su da moramo ponovo da pošaljemo Zoi kod lekara pre nego što oni budu sigurni da je bezbedna da ide kući, ali lekari su zatvoreni do ponedeljka.

Smestili su ih u hotel na aerdromu, ali onda je sve krenulo po zlu.

- Rekla je da se bori da diše i pozvao sam hitnu pomoć, ali preminula mi je u naručju pre nego što su stigli. 

Opisao je kako njegovu voljenu ženu nikada niko neće zameniti. Rekao je:

- Zoi je bila vrlo posebna supruga i majka. Tako velikodušna i draga, učinila bi apsolutno sve za Hajdena. Imala je zarazan osmeh i učinila je sve za nas i apsolutno je razmazila Hajdena, sve što je želeo bilo mu je na dohvat ruke. Ovo je ostavilo ogromnu rupu u našem životu. Ono što se trudim da shvatim je zašto joj se to moralo desiti. 

BONUS VIDEO:

(Espreso.rs/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media