NEGA LICA I TELA: Saznajte kako minerali iz Mrtvog mora deluju na kožu!
Lekovita esencija od 20 minerala iz Mrtvog mora nadoknađuje zalihu minerala i mikroelemenata u ćelijama, Foto: Profimedia

Inovativno i delotovorno

NEGA LICA I TELA: Saznajte kako minerali iz Mrtvog mora deluju na kožu!

Ova nova formula za negu kože lica, tela i glave, pomoći će vam da se rešite peruti, opadanja kose, akni, bora, ali i isušenog i lošeg izgleda kože tela

Objavljeno: 16:51h

Lekovita esencija od 20 minerala iz Mrtvog mora nadoknađuje zalihu minerala i mikroelemenata u ćelijama, obnavlja balans vode, oporavlja kožu i jača njene prirodne odbrambene mehanizme. Ova nova formula za negu kože lica, tela i glave, pomoći će vam da se rešite peruti, opadanja kose, akni, bora, ali i isušenog i lošeg izgleda kože tela. Poslušajte ove sjajne savete i zasijajte i u hladnim zimskim danima!

Šampon “Pharmacos Dead sea” ima dvostruko dejstvo - protiv peruti i protiv opadanja kose. Pogodan je za osetljivu kožu glave. Napravljen je od 20 lekovitih minerala iz Mrtvog mora (uključujući magnezijum, kalcijum, sumpor, bromid, jod, natrijum, cink i kalijum) aktivno oporavlja kosu i kožu glave, omogućavajući vam da se na duže vreme oslobodite peruti.

Poboljšavaju mikrocirkulaciju u korenu kose, obezbeđujući pojačano hranjenje folikula, sprečavaju opadanje kose i stimulišu njen rast. Naručite ga OVDE , po ceni od 720 rsd ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Balzami često doprinese mašćenju kose, te pospešuju pojavu peruta, no “Pharmacos Dead sea” balzam imaće potpuno drugačiji efekat na vašu kosu. Balzam od blata, zahvaljujući sinergističkom dejstvu kompleksnih biološki aktivnih kompleksa i blata iz dubine Mrtvog mora, pomaže u obezbeđivanju brzog i održivog rezultata u borbi protiv peruti i opadanja kose. Možete ga poručiti OVDE po ceni od 750 rsd ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Posebnom formulom, od minerala sa dna Mrtvog mora, napravljen je preparat i za vašu kožu, koji će je omekšati, očistiti, sprečiti pojavu akni i doprineti njenom oporavku i bogaćenju mineralima. Tečna so iz Mrtvog mora je pravi lekoviti mineralni eliksir s jedinstvenim svojstvima. 20 minerala iz Mrtvog mora kompenzuje nedostatak neophodnih supstanci u koži, oporavlja, aktivira ćelijsko disanje, jača mikrocirkulaciju u svim slojevima kože, poboljšava tonus i elastičnost kože. Ovu moćnu tečnu so možete da poručite OVDE po ceni od 590 rsd ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Ukoliko je vaša koža ogrubela, izgubila elastičnos, te poprimila nešto manje zdrav spoljašnji izgled Krema - piling “Pharmacos Dead sea” pomoći će vam da te probleme rešite. Krema-piling blago i veoma efikasno čisti kožu, istovremeno pružajući efekat ozdravljenja i antioksidantno dejstvo. Mineralizovana esencija zasićuje ćelije uz pomoć 20 dragocenih minerala i mikroelemenata, stimuliše procese regeneracije i obnavljanja u svim slojevima kože, čineći je kompaktnom, gipkom i elastičnom. Sada možete da je poručite OVDE po pristupačnoj ceni od 650 rsd ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Ukoliko imate problem sa crvenilom kože lica ili su vam se na istom pojavili upalni procesi, sjajno rešenje krije se u intenzivnom SOS Serumu “Pharmacos Dead sea” , koji sprečava pojavu akni, normalizuje balans vode i lipida u koži, te aktivira obnavljanje epitela i pomaže u izjednačavanju kože. SOS serum je intenzivno sredstvo sa snažnim dermatološkim komponentama, koje, kao nevidljivi flaster, direktno utiče na problematične delove kože, pomažući u odstranjivnaju postojećih nesavršenosti i štiteći od pojave novih. Možete ga poručiti OVDE po ceni od 590 rsd ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

“Pharmacos Dead sea” linija na bazi 20 minerala sa dna Mrtvog mora ima i liniju dnevnih i noćnih krema za lice i vrat (45+ i 55+). Ove sjajne kreme možete da pogledate OVDE.

foto: Promo

* Još sjajnih proizvoda po pristupačnim cenama možete da pronađete OVDE.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.