NOVINARKA U PROGRAMU UŽIVO SAZNALA UŽASNU DIJAGNOZU: Otišla na pregled zbog reportaže, pa čula poražavajuće vesti
Saznala užasnu dijagnozu, Foto: KFOR Oklahoma News 4 printscreen

život piše drame

NOVINARKA U PROGRAMU UŽIVO SAZNALA UŽASNU DIJAGNOZU: Otišla na pregled zbog reportaže, pa čula poražavajuće vesti

Ali Mejer (41) proslavila je prošle godine svoj 40. rođendan i sve se činilo dobro do pregleda za rak dojke šest meseci kasnije

Objavljeno: 31.10.2019. 12:52h
  • 5

Novinarki iz Oklahome dijagnostikovan je rak dojke nakon što je uživo prenosila svoj prvi mamografski pregled u nameri da podigne svest o raku dojke.

Ali Mejer (41) proslavila je prošle godine svoj 40. rođendan i sve se činilo dobro do pregleda za rak dojke šest meseci kasnije u oktobru 2018.

Međutim, reporterka Oklahoma News 4 pojavljuje se u snimku u kojem je kroz suze objavila da joj je postavljena poražavajuća dijagnoza.

Udata mama saopštila je na Fejsbuku Live: 

- Imam rak dojke i još nemam tonu odgovora, ali imaću MRI sledeće nedelje kako bih tačno potvrdila sa čime se bavim, i dobila plan akcije. Budući da imam samo 40 , preporučili su mi da se podvrgnem genetskom testiranju, pa sam to već učinila - govori  ona u trenutku dijagnoze. 

News 4 su izvestile o Mejerinom iskustvu nakon što je otkriveno da se bori protiv raka poslednjih 12 meseci. Podelila je detalje o svom putu lečenja na svojim Fejbuk i Instagram stranica, i apelovala na žene da idu na redovne mamografije.

- Ovo je bilo teško i potresno. Zaista te uzdrma do srži - rekla je Ali.

Ali je tvrdila da nema nikakvu genetsku mutaciju zbog bolesti, a nakon razgovora s hirurzima, rečeno joj je da će morati da joj uklone desnu dojku kao deo lečenja.

-Iako je operacija bila moj izbor, osećala sam se kao da je to prisilno sakaćenje. Osećala sam se kao da rak krade deo mog tela od mene. 

Mejer se i ove godine pojavila na mamografskom pregledu, gde je saznala da više nema znakova raka dojke.

BONUS VIDEO:

(Espreso.rs/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media