10 razloga zašto marihuanu treba legalizovati (GIF) (VIDEO)

ČARI PRIRODE

10 razloga zašto marihuanu treba legalizovati (GIF) (VIDEO)

Indijska konoplja, kanabis ili kako god da je zovete ima umirujuća i blagotvorna dejstva na bolesnike koji pate od teških bolesti, osim toga njeni najraniji ostaci su pronađeni u Indiji i drevnom Egiptu
Objavljeno:

Danas je svetski dan marihuane, a svima je već poznato koliko suprotstavljenih mišljenja o njoj ima. Da li je zdrava? Ili je nezdrava? Da li stvara ovisnost? Evo nekih stvari koje govore o tome da marihuana može biti korisna. 3 bake prvi put probaju marihuanu. Pogledajte kako to smešno izgleda! (VIDEO) Blagotvona dejstva marihuane su već odavno poznata i priznata. Više zemalja u svetu obezbeđuje ovlašćena mesta za prodaju. Ove loše navike su u stvari dobre za vas! (GIF) (VIDEO) Upotrebljava se kao tretman za obolele u poodmaklom stadijumu kancera, jer podstiče apetit i ublažava mučninu kod najtežih bolesti kao što su poodmakli stadijum raka kostiju ili creva, olakšava simptome hemoterapije.

Dejstva marihuane mogu biti: antiupalna i antivirusna, usporava ili onemogućava rast i umnožavanje malignih i benignih ćelija tumora, analgetski efekat, snižavanje krvnog pritiska. Opasnost od predoziranja marihuanom praktično ne postoji. Pozitivno utiče na obolele od glaukoma jer snižava pristisak koji raste u očima i pritiska očni nerv, kod leukemije, a pretpostavlja se da pomaže i kod bolesti multiple skleroze. Pomaže i kod psihičkih oboljenja depresije, neuralgije, migrene i nesanice.
Najstariji ostaci ove biljke su pronađeni u spomenicima u Indiji i Egiptu. U zemljama u kojima se blagonaklono gleda na upotrebu ove biljke koristi se i za blaže bolove kao što je glavobolja, reumatski bolovi i slično. Pacijent kojem je prepisana marihuana u terapijske svrhe mora imati dozvolu za kupovinu ove biljke. Opširna i ambiciozna istraživanja pokazuju da se ne može izdvojiti ono najzdravije iz ove biljke i da se ne može proizvesti u tabletama, jer tablete imaju manji učinak i manje blagotvornih supstanci.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.