MUČE VAS ISPUCALI KAPILARI?! Uz pomoć KUĆNIH TRIKOVA, oni će biti DALEKA PROŠLOST!
Ilustracija, Foto: Shutterstock

LAKO JE I JEDNOSTAVNO

MUČE VAS ISPUCALI KAPILARI?! Uz pomoć KUĆNIH TRIKOVA, oni će biti DALEKA PROŠLOST!

Trikovi koje možete primenjivati kod kuće

Objavljeno:

Popucali kapilari na nogama mogu izgledati ružno, pa ih zbog toga uglavnom ljudi žele sakriti ili ukloniti. Ovo su neka od rešenja:

foto: Profimedia

Jabukovo sirće

Ako ste se pitali kako ukloniti kapilare na nogama prirodnim putem, jabukovo sirće je najjeftiniji i najefikasniji način da sami uklonite ispucale kapilare.

Jabukovo sirće poboljšava cirkulaciju i ublažava vidljivost ispucalih kapilara. Kupite kvalitetno jabukovo sirće u prodavnici zdrave hrane i masirajte svoje noge ili stavite kao oblog.

foto: Novi.ba

Đumbir

Đumbir sadrži mnogo bioaktivnih komponenti, koje su odlične za zdrave krvne sudove. Protein po imenu fibrin se skuplja u onim delovima gde se nalaze oštećeni krvni sudovi.

To, zapravo, čini proširene vene i ispucale kapilare vidljivim. Đumbir uspešno razlaže fibrin i tako se popucali kapilari i proširene vene manje vide.

Đumbir snižava pritisak, a nizak pritisak znači i manji pritisak na same vene. Đumbir deluje kao prirodan antikoalgulans, što olakšava pumpanje krvi srcu.

Ako pijete neke lekove za snižavanje pritiska, nemojte koristiti đumbir zbog potencijalnih interakcija.

foto: Shutterstock

Kokosovo ulje

Masaža kokosovim uljem je popularan lek za ispucale kapilare i proširene vene stotinama godina.Ono lako prodire u kožu i hrani kapilare, a donekle može povratiti koži prirodnu boju.

Bonus video

ČUDESNI ELIKSIR ZA JETRU! Očistiće je za nekoliko dana, a priprema se lako!

(Espreso.co.rs/ Kućni lekar)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.