VELIKI BROJ ŽENA PATI OD SINDROMA POLICISTIČNIH JAJNIKA:  Rešite ovaj poremećaj na potpuno prirodan način!
Ilustracija, Foto: Profimedia

lek za učestalu boljku

VELIKI BROJ ŽENA PATI OD SINDROMA POLICISTIČNIH JAJNIKA: Rešite ovaj poremećaj na potpuno prirodan način!

Sindrom policističnih jajnika uzrokuje anovulaciju, sterilitet, povećanu telesnu težinu, opadanje kose, pojačanu maljavost, te pojavu akni po licu i leđima...

Objavljeno:

Najčešći endokrinološko-ginekološki poremećaj kod žena jestesindrom policističnih jajnika, iliti PCOS.

On pogađa pet od deset žena reproduktivne dobi i najčešći je uzrok ženskog steriliteta. Najčešći pokazatelji ovog sindroma su nepravilni menstrualni ciklusi: izostanak ciklusa, gubitak menstruacije, obilno krvarenje, itd. Takođe, kod ovog oboljenja jajnici su obično gotovo duplo veći od normalnih, napete sivo-bele površine ispod koje se u kori nalaze ciste veličine od 5 do 15mm.

Sindrom policističnih jajnika uzrokuje anovulaciju, sterilitet, povećanu telesnu težinu, opadanje kose, pojačanu maljavost, te pojavu akni po licu i leđima.

Ukoliko mučite muku sa ovim problemom, vreme je da se upoznate sa Folinomelom, proizvodom sa posebnom medicinskom namenom, koji se pokazao delotvornim kod žena sa ovim tegobama. Folinomel u sebi sadrži pravu kombinaciju mioinozitola i melatonina, kao i folnu kiselinu i kao takav se može bezbedno primenjivati kod terapije u lečenju steriliteta, korekciji telesne težine, kod pacijenta sa hroničnim pelvičnim bolom, kod pacijenata sa hroničnom dispneom, kod pacijenata sa PCOS (sindrom policističnih jajnika), kao i sa problemom mioma. Možete da ga poručite OVDE po ceni od 2.990rsd ili na broj telefona 011/4420-502.

foto: Promo

Prednosti Folinomela za PCOS:

– Reguliše menstrualne cikluse – Promoviše ovulaciju – Pospešuje kvalitet jajnih ćelija kao i njihov broj – Smanjuje rizik od gestacijskog dijabetesa u trudnoći – Snižava insulin i glukozu – Snižava holesterol – Snižava upalu – Poboljšava anksioznost – Rešava problem mioma na meterici – Rešava problem nervoze, prekomerne težine… – Smanjuje potrebe za određenim namirnicama… – Rešite Vaše hormonske manifestacije prirodnim putem…

Proizvod je odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije (rešenje br. 9051/2016 od 20.05.2016. godine).

* Još sjajnih proizvoda pronaći ćete OVDE.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.