IMALA JE 105 KILA, A SADA JE PROGLAŠENA ZA MODELA GODINE: Ovo je NAJVEĆA TRANSFORMACIJA koju ćete videti (FOTO)
Neverovatna transformacija, Foto: Instagram printscreen

gubljenje kilograma

IMALA JE 105 KILA, A SADA JE PROGLAŠENA ZA MODELA GODINE: Ovo je NAJVEĆA TRANSFORMACIJA koju ćete videti (FOTO)

Da joj je neko to rekao pre četiri godine verovatno bi se gorko nasmejala...

Objavljeno: 13:24h

Boni Stajner krunisana je titulom britanskog Glamur modela godine nakon što je izgubila polovinu svoje težine.

Da joj je neko to rekao pre četiri godine verovatno bi se gorko nasmejala. Boni je tada težila 105 kilograma.

Uprkos tome što radi i što je samohrana majka dve devojčice od četiri i pet godina, 35-godišnja Boni iz Severnog Devona, našla je vremena da vežba šest dana u nedelji i jede zdravo.

Razmišljala je da prekine karijeru DJ-a jer se više nije osećala sigurnom u sebe, bilo joj je neprijatno da stoji na bini, pa je odlučila da promeni to. Danas radi više nego ikad, a počela je raditi i kao model.

Ove nedelje zamolili su je da radi kao DJ na dodjeli UK Glamour nagrada, a bila je i nominovana u njihovoj kategoriji modela samo nije htela reći nikome jer nije jerovala da bi ikada bila i blizu pobede, piše DevonLive.

- Nisam bila gojazna do trudnoće s prvim detetom. Jela sam doslovno sve što nisam trebala, u čemu sam tada uživala, ali tako sam nakupila kilograme. Nakon porođaja pokušala sam smršati no u sledećih šest meseci ostala sam trudna s drugom ćerkom i sve sam to ponovila - ispričala je.

- Bila sam DJ nekoliko godina ali izgubila sam samopouzdanje i skoro sam to odbacila i otišla raditi u supermarket. Trebala mi je dodatna motivacija pa sam odlučila prikupljati novac za istraživanje karcinoma kada sam se prijavila za londonski maraton 2017. Tada sam već bila smršala na 76 kilograma i samo sam nastavila vežbati i jesti zdravo - otkrila je Boni.

⚪️⚫️ Hump day vibes.....it is what it is ?

A post shared by Bonnie (@bunnynotbonnie) on

Ističe da nema neku posebnu tajnu već da je sve stvar dobrog razmišljanja i stava, zajedno s rutinom, vežbom, dobrom ishranom i puno vode.

- Radim šest dana u nedelji i pokušavam se odmoriti jedan dan, ali i dalje sam aktivna jer trčim za decom. Ponekad se dignem u šest ujutro i radim vežbe na cross traineru noseći 27 kila na sebi. Ljudima se to čini puno, ali zapravo sam puno više nosila dok sam bila gojazna. Takođe idem u teretanu, trčim i imam dva konja pa uživam u jahanju. Moji su se ciljevi promenili i sad samo želim nastaviti svoju karijeru DJ-a i modeling. Srećom, to ide jedno s drugim - ispričala je Boni i dodala da ntko nije više od nje bio šokiran krunom modela godine.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.