OVAKO NIKADA VIŠE NEĆETE BITI NADUTI NITI ĆETE IMATI PROBLEM SA ŠEĆEROM! Doktor Igor Orlov otkriva LEK!
Doktor Igor Orlov, Foto: Printscreen

SAVET

OVAKO NIKADA VIŠE NEĆETE BITI NADUTI NITI ĆETE IMATI PROBLEM SA ŠEĆEROM! Doktor Igor Orlov otkriva LEK!

Doktor Igor Orlov je otkrio jednostavnu metodu koja je dostupna apsolutno svima, a koja pomaže da se ukloni nadutost, izgube kilogrami, normalizuje metabolizam i smanji šećer u krvi

Objavljeno:

Doktor Igor Orlov je otkrio jednostavnu metodu koja je dostupna apsolutno svima, a koja pomaže da se ukloni nadutost, izgube kilogrami, normalizuje metabolizam i smanji šećer u krvi.

"Da biste se oslobodili edema i odložili višak tečnosti u telu, postoji dokazan drevni i vrlo jednostavan način," kaže Igor Orlov, neurolog, autor metoda za lečenje prekomerne težine i ispravljanja ponašanja u ishrani.

Doktor Orlov je kiropraktičar, reflesolog najviše kategorije, autor nehirurške metode korekcije lica i tela i specijalista tradicionalne kineske medicine. Njegovo radno iskustvo je više od 30 godina, a sticao ga je širom SAD, Kube, Poljske, Kine i Indije.

Da biste se rešili edema, doktor Orlov preporučuje ispijanje tople vode tokom dana. Ali, zapamtite da voda treba da se pije na prazan stomak - a to znači da morate da je pijete 10 do 15 minuta pre obroka.

Pripremiti toplu vodu je jednostavno: zagrejte vodu u džezvi, stavite u termos i pijte tokom dana po potrebi. Što je temperatura vode veća to je bolje. Ali ne smete da pijete izuzetno vrelu vodu.

Ovu metodu možete da koristite kada ste gladni a želite da suzbijete apetit. Ako želite da jedete, pre obroka popijte nekoliko gutljaja tople vode.

Da bi nadutost tela nestala i to primetno, potrebno je redovno ispijati toplu vodu najmanje tri do četiri dana. Ova metoda deluje i sa bubrežnim bolestima, leči ih i sprečava ozbiljne bolesti.

Ako budete ispijali toplu vodu redovno, količina urina će se povećati a njegova struktura će se menjati. Urin će postati koncentrisaniji, može se desiti da ima neprijatan miris što će ukazivati na to da se telo čisti.

Redovno konzumiranje tople vode normalizuje metabolizam, smanjuje šećer u krvi i pomaže u mršavljenju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Stil.kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.