da li je imate vi?

OVU KRVNU GRUPU IMAJU SAMO 43 OSOBE NA SVETU: Njihove sposobnosti RAZLIKUJU SE u odnosu na ostale

11.09.2019. 21:18h
Procenjuje se da je samo 15 posto populacije Rh negativno... Detaljnije»

Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 1

Luka Tomic

12-09-2019 04:17h
Ocuh moje bivse devojke u Edmonton Canada je bio jedan od ovih 43 coveka/zena na svetu. On gde god je isao na put sa sobom je nosio zalihe svoje krvi u specijalnom koferu. Sasvim normalan covek u svakom smislu osim krvne grupe. Ali sto je isto zanimljivo, on je ima cerku sa majkom moje bivse ali ona ima normalnu krvnu grupu tako nije preneo to na svoje dete. Kada sam pricao sa njim on mi je rekao da su njegovi roditelji isto imali normalne krvne grupe tako da nema pojma kako je se on rodio sa tom "zlatnom" krvnom grupom? On je to saznao kada su ga hteli odbiti za Canadian Air Force jer nisu znali o cemu se prvo radi, misli li su da prvo ima neki ne znani virus kaji je zahvatio krv jer ljudi nisu imali pojma kakva je to krv u 1960tim godinama. Kada su ga poslali na detaljna ispitivanja u Ottawa neki specijalista je to negde cuo tako da je on bio prvi Canadian sa tom krvnom grupom. Ne znam dali postoji jos neki u Canada posto je on umro 2000 godine. Super covek je bio ali celog zivota se morao cuvati svega i svacega, jer i obicna malo veca rana mogla ga je kostati zivota. Ja sam ga pitao kako je bilo kada je bio dete jer ni on ni njegovi nisu imali pojma o "zlatnoj" krvi koju on ima i on kaze da je zapanjajuce da kao dete nikada nije imao nikakvih vecih posekotina ili operacija da bi se to nekako obedanilo i ko zna sta bi bilo i da je imao jer u malom mestu gde je on ziveo tada u Alberta nebi imali pojma sa cime su se susreli i mozda bi mu dali pogresnu krv.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara:

Espreso.co.rs


Mondo inc.