LEKARI SU JOJ 14 PUTA SAVETOVALI DA ABORTIRA: Uprkos velikim BOLOVIMA, izdržala je trudnoću, a onda se desilo ČUDO
Kiera Meldrum, Foto: Facebook printscreen

PRIČA O MALOJ HEROINI

LEKARI SU JOJ 14 PUTA SAVETOVALI DA ABORTIRA: Uprkos velikim BOLOVIMA, izdržala je trudnoću, a onda se desilo ČUDO

Kiera - koja je pretrpela četiri prethodna pobačaja - odbila je da ne abortira svoju ćerku.

Objavljeno:

Odlučna mlada majka kojoj je 14 puta savetovano da abortira svoju ćerku odbacila je savete lekara i najzad rodila zdravu devojčicu.

Kiera Meldrum (20) iz Jorka dobila je savete lekara za abortus svake nedelje trudnoće nakon što je pregled pokazao da je njeno dete imalo poremećaj sa crevima. To je izazvalo niz komplikacija, ali Kiera - koja je pretrpela četiri prethodna pobačaja - odbila je da ne abortira svoju ćerku.

Kiera se porodila u 34. nedelji i bila je prestravljena da ne izgubi ćerku, koju je nazvala Lili-Rouz, jer su je hitno odveli na operaciju nekoliko minuta nakon rođenja.

Ali nakon više operacija koje su bebi spasile život i osam dugih nedelja u bolnici, Kiera je konačno uspela da odvede svoju ćerku kući.

- Odbila sam da pobacim Lili-Rouz svaki put kada su mi rekli, i presrećna sam što sam slušala svoje srce umesto lekara. Kada sam se porodila šest nedelja ranije, užasnula sam se da ću je izgubiti. Gledajući ih kako je vode od mene na operaciju mi je slomio srce. Uvek sam imala osećaj da će biti u redu, a kada je je vidim da odrasta zdravo i snažno, to mi samo pokazuje da majka uvek najbolje zna. -rekla je.

Tokom trudnoće joj je stalno oticao stomak. Lekari su savetovali Kieri da joj se isuši stomak jer se nakupljala amnionska tečnost, ali ona se previše plašila da ugrozi život Lili-Rouz i odbila je.

Kiera je rekla:

- Stomak mi se silno naduo i osećala sam se kao da nosim džinovski bolni balon sa vodom na trbuhu. Ljkari su rekli da isušivanje tečnosti može nauditi mojoj bebi, a nakon što su mi rekli da je već loše, znala sam da ne mogu učiniti ništa rizično. Neprestano sam bila u bolovima, ali morala sam učiniti sve kako bih zaštitila svoju bebu ili to sebi nikada ne bih oprostila.

LilI Rouz je imala retki urođeni defekt zvan jejunalna atrezija sa ascitesom, koji pogađa između 1-3 bebe na svakih 10.000 rođenih i zahteva kompleksnu specijalističku operaciju da bi se ispravio.

Beba je rođena sa komplikacijama, morala je da bude u inkubatoru, ali je preživela. Sada je sve jača i zdravija, ali će biti intolerantna na laktozu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.