Izračunajte put do svog savršenog izgleda (FOTO)

lepota je u brojkama

Izračunajte put do svog savršenog izgleda (FOTO)

Da biste dobro izgledali važno je da pronađete obno što vama najviše odgovara, a brojevi vam pomažu da otkrijete šta to vama najbolje pristaje
Objavljeno:

Stručnjaci kažu da z svako polje u životu postoje brojevi koji su bitni, tako je i za lepotu. Ako pratite ova pravila, koja se lako pamte, uvek ćete izgledati savršeno. 6 stvari na koje pada svaki muškarac! (FOTO) (GIF) (VIDEO) Ovo su te brojke: 1-2 Kosu ne bi trebalo da perete šamponoom više od jednom do 2 puta nedeljno. Prečesto pranje isušuje kosu i začepljuje pore, ukoliko se šampon dobro ne ispere. Ako se vaša kosa prebrzo zaprlja, odaberite šampon za suvo pranje kose umesto klasičnog koji mora da se ispira.

Profimedia
2-3 Ovi brojevi pokazuju koliko puta nedeljno na koži treba da radite nežan piling koji uklanja nečistoće iz pora bez oštećivanja kože.
3 3 meseca možeš koristiti jednu maskaru, ali posle toga vreme je da je bacite.
7 Ako je vaša koža problematična, kao kod mnogih devojaka, trebačlo bi da svaki dan perete četkice i sunđerčićes kojima nanosite makeup.
24 Ako koristite kremu sa zaštitnim faktorom svaki dan, smanjujete rizik od prevremenoog starenja kože za 24 procenta.
30 Minimalni zaštitni faktor koji preporučuju dermatolozi.
375 Maksimalna temperatura koja sme biti blizu veše kose. Pre korišćenja prese ili figara, na kosu obavezno nanesite proizvod za zaštitu vlasi od topline.
(Espreso.co.rs / Izvor: cool.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.