OVAJ SEKSI FITNES TRENER TVRDI: Možete da imate RAVAN STOMAK za 10 dana, ovo je prvo što treba da uradite
Odlične vežbe, Foto: Profimedia

isprobajte

OVAJ SEKSI FITNES TRENER TVRDI: Možete da imate RAVAN STOMAK za 10 dana, ovo je prvo što treba da uradite

Personalni fitnes trener Rejčel Atard otkrila je kako možete da izgubite masnoće sa stomaka za samo deset dana

Objavljeno:

Iako znamo da instant rešenja ne postoje kada je mršavljenje u pitanju, Rejčel tvrdi da postoji 4 važna koraka koja morate da preduzmete i uspeh vam je zagarantovan za samo 10 dana.

Rejčel je na svom blogu objasnila da su trbušnjaci odlična vežba ali oni vam neće pomoći da izgubite masne naslage sa stomaka, kako prenose beogradski mediji.

Prvi korak

Prvo i osnovno je da ustanovite kakav tip tela imate. Ako ste građe kao Kim Kardašijan i Dženifer Lopez onda je za vas najbolje da pokušate sa dijetom niskog unosa ugljenih hidrata uz mnogo kardio vežbi.

Ukoliko imate telo kao Elsa Hosk ili Kira Najtli vi treba da jedete dijetu baziranu na ugljenim hidratima uz malo kardija. Vi treba da radite vežbe sa malim težinama.

Ako ste građe kao Dženifer Lorens ili Irina Šajk vi treba da se okrenete balansiranoj ishrani uz kardio vežbe.

Drugi korak

Nakon što ste identifikovali oblik tela drugi korak je da u narednih 10 dana izbacite iz ishrane brzu hranu, loše ugljene hidrate, šećer, alkohol, bez varanja!

Treći korak

Iako je lako reći, jako je važno da izbegnete stres. Kada ste pod stresom vaše telo ispušta hormon kortizol zbog kojeg dolazi do nagomilavanja masnih naslaga oko stomaka.

Četvrti korak

To su neizbežne vežbe. Najbolja kombinacija vežbi za ravan stomak su kardio, HIIT trening, vežbe sa tegovima i one koje se fokusiraju na trbušne mišiće.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.