OVAJ LEKAR TVRDI DA SU OPAKE BOLESTI U NAMA SAMIMA! Tvrdi da zna kako da ih POBEDI!
Doktori, ilustracija, Foto: Prentscren

DRUGAČIJE GLEDANJE

OVAJ LEKAR TVRDI DA SU OPAKE BOLESTI U NAMA SAMIMA! Tvrdi da zna kako da ih POBEDI!

Obećavajuće oružje u borbi protiv opake bolesti…

Objavljeno:

Suprotno velikim očekivanjima i pretencioznim istraživanjima, poznati doktor Stiven Rozenberg sa Nacionalnog instituta za rak u Merilendu smatra da je lek protiv raka u nama samima!

On smatra da se u borbi protiv raka, umjesto operacija, zračenja i hemoterapije, treba okrenuti imunoterapiji, koja može da podstakne naše telo da se bori protiv raka, prenosi sajt Bloomberg. Još pre 40 godina, Rozenberg je stvorio prvu delotvornu tehniku imunoterapije.

Sama imunoterapija otada je prešla put od opskurnog načina lečenja do temeljnog dela nacionalne strategije borbe protiv raka u čije se istraživanje ulažu milijarde dolara. Sve to još uvek ne znači da je pronađen lek za rak, ali imunoterapija je postala obećavajuće oružje u borbi protiv te smrtonosne bolesti.

Dr Rozenberg napominje da se imunoterapija zasad pokazala uspešnijom metodom u lečenju raka krvi nego kod drugih, čvrstih oblika tumora. “Sve dok ne omogućimo pravi i delotvorni lek oboljelima, preostaje nam još jako mnogo posla”, kaže dr. Rosenberg.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.