ŽENE SU UVEK BILE LJUBOMORNE NA MENE I OSTALA SAM BEZ PRIJATELJA: Upala je u strašnu depresiju
Model - Džejn Krnov, Foto: printscreen/instagram

borac

ŽENE SU UVEK BILE LJUBOMORNE NA MENE I OSTALA SAM BEZ PRIJATELJA: Upala je u strašnu depresiju

Očajna zbog nedostatka prijatelja pojam sreće je zamenila sa privlačnošću

Objavljeno: 03.08.2019. 18:58h
  • 1

Ljudi često u šali znaju da kažu da lepota boli. Džejn Krnov je na svojoj koži osetila ovu frazu. Ona ima 51 godinu, radi kao fitnes trener i model, a cilj joj je da ulije samopouzdanje i životnu snagu ljudima sa kojima sarađuje. Pre nego što je njen život procvetao u šestoj deceniji, bila je depresivna i sama.

Krnov tvrdi da je u tridesetim ostala bez velikog broja prijatelja. Nije znala zbog čega ne žele da se druže sa njom, a onda je jedne večeri dobila odgovor.

"Žene su uvek bile ljubomorne na mene. Izgubila sam mnogo prijatelja i uvek sam bila ubeđena da sam ja za to kriva. Nisam znala da me mrze zbog izgleda, sve dok me bivša prijateljica nije izvela u klub. Nisam želela pažnju muškaraca, ali sam je dobila. To joj je jako smetalo", ispričala je Džejn.

Naime, Džejn tvrdi da je pažnja muškaraca u kombinaciji sa ljubomorom žena na njen izgled oterala sve prijatelje.

Kurnov je u ranim tridesetim dijagnostikovana depresija sa kojom se borila više od decenije. Očajna zbog nedostatka prijatelja pojam sreće je zamenila sa privlačnošću, tačnije, jedino je bila srećna kad bi muškarci pohvalili njen izgled.

"Shvatila sam da je moja snaga u izgledu. Umesto da budem srećna, osećala sam konstantan pritisak. Pitala sam sebe - ako sam tako privlačna, zašto sam toliko nesrećna. Ako ne volite sebe, ne vredi vam dobar izgled. Zapravo izgled često može da prekrije činjenicu koliko ne volite sebe. Umesto da sam radila na unutrašnjosti bila sam fokusirana na spoljašnost".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ADDICTIONS Aka vices.. You know that thing you NEED at the end of the week. Or maybe more often.. To escape your life...? Addictions can creep up on you. Everyone has a “vice” to cope with life don’t they? Alcohol, food, pills.. It seems to be socially acceptable these days? ♠️ You kinda know it’s a little out of control🤔 Hard to admit though.. Getting harder to hide.. But you can’t stop? Its hard!! Stress, anxiety, overwhelm😡 And the shame 😞 We create a life, friendships, patterns & habits around these vices. We are consciously aware that something needs to change.. But it’s like we have lost control. ♠️ I have been addicted to: 👉🏻Cardio group exercise 👉🏻Binge drinking 👉🏻Codeine & ibuprofen 👉🏻Any prescription meds I could get my hands on!! 👉🏻The wrong relationships.. 👉🏻Botox & laser skin treatments. 👉🏻Binge/starve eating 👉🏻Chasing skinny! 👉🏻Antidepressants 👉🏻Shopping 👉🏻Watching TV I hated myself, my body, my life. ♠️ And many would argue I am now addicted to my health & weight lifting 🏋️‍♀️ A replacement addiction? You bet!! Compared to the list above I am happy to admit I am addicted. My new lifestyle not only cured me but saved my life!! So why wouldn’t I be obsessed?? And I have never been happier or healthier 👊🏻 ♠️ If you are where I used to be please know that you CAN learn how to take back control of your life & health. I have done it!! We are just not taught in school the life skills needed to deal with life! I teach the exact steps I took over 6 months with my private clients. If you are ready to do the work, be uncomfortable, invest in your future, I WILL change your life!! Send me a 💌 and lets speak soon!! ♠️ ♠️

A post shared by Jane Curnow (@janecurnow) on

Džejn je u četrdesetim odlučila da radi na svojoj unutrašnjoj i fizičkoj lepoti. Uzela je krupan zalogaj i počela ozbiljno da se bavi fitnesom i zdravom ishranom.

Sad je ona u ulozi da savetuju druge kako bi se osećali dobro spolja i iznutra.

 

Bonus video:

(Espreso.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media