BLOGERKA PODELILA SVOJU NAJBOLNIJU TAJNU: Otkrila šta je na njoj LAŽNO i rasplakala fanove! (VIDEO)
Blogerka i influenserka Deni Ostin, Foto: Printscreen/Instagram/daniaustin

lepota se krije u malim stvarima

BLOGERKA PODELILA SVOJU NAJBOLNIJU TAJNU: Otkrila šta je na njoj LAŽNO i rasplakala fanove! (VIDEO)

Kada je uvidela da i mnoge žene šitom sveta pate od iste boljke, ''skinula'' je sramotu sa sebe i ponosno progovorila o tom problemu!

Objavljeno:

Kosa je oduvek bila jedan od najvažnijih kriterijuma ženske lepote i ženstvenosti - od Diznijevih princeza preko Barbika, od superjunakinja do pop zvezda, mlade devojke su kroz svoje odrastanje preplavljene slikama žena sa lepom, gustom kosom. No, što kad neočekivano počnete gubiti kosu, na kojoj u velikoj meri gradite samopouzdanje?

Ranije ovog meseca, blogerka i influenserka Dani Ostin iz Dalasa u Teksasu, koja na Instagramu ima preko 285.000 pratilaca, javno je progovorila o gubitku kose.

Dani je odlučila da svoj problem podeli nakon što je dobila nekoliko pitanja u vezi svog izgleda. Nakon što se nekoliko meseci privatno borila sa gubitkom kose, u emotivnom videu objavljenom na Ju Tjubu ,blogerka je otkrila i da ju je suprug, Džordan Ramirez, podstakao da kupi svoju prvu periku. Ispričala je i da je često osećala i sram, koji je bio još veći zbog pritiska da mora o sebi javnosti dati savršenu sliku.

- Kosa je oduvek bila ono zbog čega sam se najviše osećala ženstveno - rekla je i ispričala kako se kao uticajna osoba uvek trudila biti transparentna zbog svojih pratilaca.

- Razmišljala sam o svemu, od toga da ne kažem da nosim periku, do toga da prestanem objavljivati bilo kakve sadržaje na društvenim platformama - priznala je.

Dani je ispričala i kako je u početku sebe krivila za gubitak kose, jer je bolovala i od poremećaja zvanog trihotilomanija, čupanja kose, kao i zbog toga jer je godinama kosu izbeljivala i nosila ekstenzije.

Iako još nije dobila službenu dijagnozu zašto joj je iznenada kosa tako počela da opada, kaže da su mnogi doktori njeno opadanje kose već pripisali stresu.

Video zapis od 22 minuta koji je objavila na Ju Tjubu prikupio je više od 400.000 pregleda, a javile su joj se mnoge žene koje se bore s gubitkom kose iz različitih razloga.

- Nisam znala da na hiljade žena ima isti problem kao i ja, opadanje kose iz raznih razloga: od trihotilomanije, stresa, alopecije, hemoterapije - rekla je Dani za Jahu, a dodaje i da je brzo shvatila da nije sama.

- Ima nešto moćno u tome da sa drugima podelimo svoje probleme - zaključila je blogerka.

Pogledajte ovaj dirljivi video:

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.