9 masnih namirnica s kojima ćete brzo i lako smršati (FOTO) (GIF)

zvuči nebulozno? probajte!

9 masnih namirnica s kojima ćete brzo i lako smršati (FOTO) (GIF)

Svaki put kad pokušate da smanjite obim struka počnete da izbegavate masnu i kaloričnu hranu. Niste u pravu, jer mnoge od njih ubrzavaju proces mršavljenja
Objavljeno: 21:28h

Tokom dijeta žudite za hranom za koju mislite da ne smete ni da je pomirišete, zapravo time samo usporavate proces mršavljenja. Da biste smanjili kilažu i salo na stomaku morate unositi neke kaloričnije i masnije namirnice. Napitak za mršavljenje koji je zaludeo svet: 3 sastojka koja će vas istopiti za tren (FOTO) 1. Maslinovo ulje Ovo ulje je bogato nezasićenim masnim kiselinama, koje su takozvane dobre masnoće koje sprečavaju i usporavaju razvoj bolesti, od dobivanja dijabetesa tipa 2 do osteoporoze, depresije ili srčanog udara.

2. Nemasna junetina Studije pokazuju da juneće meso od životinja koje su hranjene travom sadrži zdrave omega 3 masne kiseline koje čuvaju zdravlje srca i kardiovaskularnog sistema. To je manje masnan tip mesa, pa u njemu možete da uživate češće.
3. Kokosovo ulje Ne samo da ovo ulje jača organizam i imunitet, nego neke studije pokazuju i da doprinosi topljenju masnih naslaga stomaku.
4. Tamna čokolada Crna čokolada može da smanji napade gladi. Jedno istraživanje je pokazalo da nekoliko kockica tamne čokolade 2 sata pre obroka smanjuje 20 procenata kalorija u kasnijem obrok 5. Bademi Šaka badema je savršeni izbor za užinu, jer su prepuni hranjivih supstanci koji sprečavaju taloženje masnoća u organizmu. Reč je o odličnom izvoru proteina, koji daje preko potrebnu energiju.
6. Avokado On održava struk tankim i oranizam zdravim. Avokado sadrži mnogo hranljivih vlakana i proteina zbog čega se nameće kao odličan izbor kada želite zavarate glad. 7. Losos Ako želite da smršate na jelovnik uvrstite losos. Ova riba je prepuna omega 3 masnih kiselina koje stavljaju u ravnotežu noivoe dobrog holesterola i čuvaju zdravlje srca.
8. Kikiriki puter Jedna kašika maslaca od kikirikija dnevno, pojačava nivoe energije i pomaže da zavarate glad. Dobra je u kombinaciji sa jabukama. 9. Semenke suncokreta Ove semenke su salogajčići zbog kojih ćete se osećati sito i koncetrisano tokom čitavog dana. Ove semenke sadrže mnoštvo hranljivih vlakana koje podstiču rad probave i ubrzavaju rad metabolizma.
(Espreso.co.rs / Izvor: zadovoljnadnevnik.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.