UGRADILA JE SILIKONE, A ONDA JE POČEO NJEN PAKAO: Žene ne znaju šta se događa u telu nakon stavljanja implanta!
Naomi Makartur, Foto: Printscreen/ YouTube

plastična hirurgija

UGRADILA JE SILIKONE, A ONDA JE POČEO NJEN PAKAO: Žene ne znaju šta se događa u telu nakon stavljanja implanta!

Tek četiri godine nakon operacije otkrila je da deset hiljada žena širom sveta pate od istog problema

Objavljeno:

Naomi Makartur tvrdi da je nakon operacije povećanja grudi počela patiti od užasnih simptoma poput bolova u stomaku, krvavih očiju i hroničnog umora.

- Sve je počelo 2014. kad sam ugradila implante u grudi. Pisala bih i bilo bi mi preteško držati olovku. Pretrpela sam veliki bol i patnju, a svi su mi lekari govorili da to nema veze s implantatima - ispričala je za BBC.

Tek četiri godine nakon operacije otkrila je da deset hiljada žena širom sveta pate od istog problema koji se neslužbeno naziva "bolešću grudnih implanata". Nakon toga se podvrgnula novoj operaciji kako bi joj izvadili implante, a tvrdi da su simptomi nestali čim je to učinila.

''Bolest grudnih implanata" još nema službenu dijagnozu, međutim navodno mnoge žene tvrde da su imale slične simptome koji su prestali nakon što su izvadile implante.

- Zasad se ne zna puno o 'bolesti grudnih implanta'. Nije dokazano da silikoni uzrokuju štetu telu ili da su uzrok ovih simptoma, međutim nema puno studija koje su se bavile ovim fenomenom - za BBC je rekla doktorka plastične hirurgije Nora Nugent.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/IndexHR)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.