ZNATE LI ČEMU SLUŽI DŽEPIĆ U UNUTRAŠNJOSTI ŽENSKIH GAĆICA? Mnogo je KORISNO!
Ilustracija, Foto: Profimedia

OBRATITE PAŽNJU

ZNATE LI ČEMU SLUŽI DŽEPIĆ U UNUTRAŠNJOSTI ŽENSKIH GAĆICA? Mnogo je KORISNO!

Ženino intimno područje zapravo je jedan od najosjetljivijih delova njenog tela pa je potrebno paziti koji materijal se nosi kako bi se osiguralo da sve ostane uravnoteženo i sveže

Objavljeno:

Jeste li ikada primetili mali džep na sredini ženskih gaćica? Postoji ozbiljan razlog za njegovo postojanje i zapravo je jako važan za čovekovo zdravlje i higijenu.

Ženino intimno područje zapravo je jedan od najosjetljivijih delova njenog tela. Zato je potreban oprez s vrstama sapuna koji se koriste, kao i s materijalom koji se nosi kako bi se osiguralo da sve ostane uravnoteženo i sveže.

Mnogi sintetički materijali su jako iritantni i često ne dopuštaju koži da diše, a danas donje rublje ne dolazi samo u standardnim oblicima i materijalima, već postoji čipkasto donje rublje, svileno, pamučno, sintetičko i od još mnogih drugih materijala, piše Oh my mag!. A neke vrste tkanina mogu uzrokovati zdravstvene probleme intimnog područja.

Džepić osigurava mekanu i udobnu podlogu intimnom području koji štiti od trenja nastalog sintetičkim materijalima koji ne štite od trljanja, bakterija i znoja.

Prilikom kupnje donjeg rublja jako je bitno da gaćice imaju ovaj džepić, pa sledeći put kad idete u kupovinu setite se da proverite imaju li gaćice koje vam se sviđaju džepić koji će vas zaštititi.

Nošenje udobnog i prozračnog donjeg rublja osigurava vam da to područje ostane suvo i da ne dolazi do trenja, izbegavajući neugodne infekcije i iritacije kože.

BONUS VIDEO:

SPASAVANJE LADE SE PRETVORILO U KATASTROFU! Traktor nije uspeo, napravljena dupla šteta! (VIDEO)

(Espreso.co.rs / 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.