NAPITAK OD ĐUMBIRA KAO DA JE MAGIČAN: Samo 2 sata nakon unosa, vašem organizmu desiće se nešto NEOČEKIVANO (RECEPT)
Foto: Shutterstock

LAK ZA PRIPREMU

NAPITAK OD ĐUMBIRA KAO DA JE MAGIČAN: Samo 2 sata nakon unosa, vašem organizmu desiće se nešto NEOČEKIVANO (RECEPT)

Unosom 2 grama đumbira dnevno, očistićete telo od štetnih bakterija i otrova.

Objavljeno:

Đumbir je veoma zdrav i zato ga trebate koristiti što više. Možete ga kupiti i usitnjenog i dodavati u hranu. Deluje anitupalno, antibakterijski i antioksidansno. Osim toga, veoma bitno je i to što ubija ćelije raka. Unosom 2 grama đumbira dnevno, očistićete telo od štetnih bakterija i otrova. To se sve dešava samo sat vremena nakon upotrebe. Nakon 2 sata, postiže se potpuni efekat.

Ovo su neka lekovita svojstva đumbira: Bori se protiv svih vrsta raka, a posebno dejstvo ispoljava kod raka debelog crijeva Eliminiše mučninu i vrtoglavicu Smanjuje otoke Poboljšava sagorijevanje masti Smanjuje menstrualne tegobe Dobro deluje na probavni sistem Veoma zdrav je đumbirov čaj, a evo kako ga možete napraviti:

foto: Printscreen

Šaka litova nane Mali komad đumbira Malo cimeta Voda Limun Priprema: Stavite vodu da se kuva, a kad prokuva dodajte đumbir i nanu. Neka kuvaju jedno 15 minuta, a zatim sklonite sa vatre. Ostavite da se ohladi i procedite. Dodajte limun i cimet. Limun se nikada ne stavlja u vruće kako ne bi izgubio svoja lekovita svojstva jer je vitamin C termolabilan. Pijte po jednu čašu dnevno i primetićete znatno poboljšanje.

BONUS VIDEO: ESPRESO INTERVJU: Dragoljub Bakić

(Espreso.co.rs / Hayat.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.