KORISTE GA MANEKENKE! Jedite NORMALNO, a doručkujte OVO! Skinućete 5 kilograma za samo mesec dana na prirodan način
Mršavljenje, ilustracija, Foto: Profimedia

tako je lako

KORISTE GA MANEKENKE! Jedite NORMALNO, a doručkujte OVO! Skinućete 5 kilograma za samo mesec dana na prirodan način

Najbolje je da ovu smesu konzumirate za doručak!

Objavljeno:

Ako želite da pročistite organizam, poboljšate probavu, ubrzate metabolizam i skinete višak sala rešenje je u samo jednom prirodnom koktelu koji se konzumira za doručak. Ne samo što je zdrav i što će vam pomoći da stabilizujete funkcionisanje creva, već ćete i za mesec dana bez previše truda smršati od tri do pet kilograma.

Ako tokom 30 dana u svoju ishranu uvrstite ovakav doručak treba da očekujete da ćete se očistiti od nagomilanih toksina, ali i da će vaša probava raditi kao sat. Takođe, kilogrami viška će nestati, a ova smesa posebno "cilja" salo na stomaku. Uz domaći koktel od šljiva i kefira , ovoljno je da pijete 2 litra vode svaki dan i tek za nijansu korigujete ishranu i za mesec dana broj na vagi će se sasvim sigurno smanjiti.

Osećaćete se bolje i skinućete salo sa stomaka.

Glavne zvezde ovog doručka su suve šljive i kefir, a obe namirnice važe za one koje podstiču probavu i ubrzavaju metabolizam i uspešno staju na put lenjim crevima.

Kefir je najmoćniji probiotik koji sadrži blizu 50 jogurtnih bakterijskih kultura, a ne samo što blagotvorno utiče na digestivni trakt, već deluje i kao antibiotik, a moćan je i borbi sa osteoporozom, astmom, alergijom.

Suve šljive su poznate po izvanrednom laksativnom dejstvu, i dugo se već u narodu koriste kod problema sa opstipacijom i neprijatnim zatvorom stolice. Obiluju vlaknima koja su značajna za redovnu stolicu, a takođe ublažavaju osećaj gladi i nelagode i stomaku.

Potrebni sastojci:

*8 suvih šljiva

*4 kašike ovsenih pahuljica

*2 kašike cimeta

*3 kašike mlevenih semenki lana

*3 kašičice kakao praha

*300-350 ml kefira (ili nemasnog jogurta)

Priprema:

Potrebno je da potopite suve šljive u 100 ml proključale vode. Potom ih ostavite da odstoje 10-ak minuta, a kada su nabreknu sitno ih iseckajte ili ispasirajte u blenderu.

U većoj posudi pomešajte ovsene pahuljice, samlevene semenke lana, cimete i kakao. Dobro promešajte, pa dodajte kefir i iseckane šljive. Sjedinite masu tako da bude kompaktna, sipajte je u staklenu teglu i ostavite u frižifer da odstoji preko noći.

Kako se konzumira ova smesa?

Ovo treba da vam bude doručak svako jutro tokom mesec dana. Ako vam je čitava smesa prevelika, prepolovite je. Posle 30 dana konzumiranja napravite pauzu bar jedan mesec.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.