POJEDITE SAMO 5 ORAHA DNEVNO I SAČEKAJTE 4 SATA: Osetićete nešto iznenađujuće!
Ilustracija, Foto: Printscreen

superhrana

POJEDITE SAMO 5 ORAHA DNEVNO I SAČEKAJTE 4 SATA: Osetićete nešto iznenađujuće!

Postoji više razloga za uključiti orahe u svoju svakodnevnu ishranu

Objavljeno:

Orašasti plodovi i orasi su superhrana. Ne samo da su puni korisnih hranjivih stvari uključujući polinezasićene masti, fenoli, vitamin E, i tona antioksidansi, ali oni takođe, mogu imati iznenađujući učinak na celokupno zdravlje.

Uključivanjem samo 5 oraha dnevno u svoju svakodnevnu prehranu, možete biti sigurni da ćete imati neke iznenađujuće zdravstvene prednosti.

Zdravstvene prednosti koje možete dobiti uvođenjem oraha u dnevno konzumiranje:

– smanjuju veličinu struka za više od pola inča – smanjuju izglede za razvoj bolesti srca – podržava zdravlje mozga – niži holesterol – povišen broj spermija kod muškaraca – smanjen rizik od dijabetesa – prevencija raka – jače i zdravije kose, kože i noktiju

Postoji više razloga za uključiti orahe u svoju svakodnevnu prehranu, ali kao što možete videti, orah može proizvesti mnoge zadovoljavajući prednosti koje se može svatka namirnica.

Što se događa s vašim telom 4 sata nakon što jesti samo 5 oraha?

Učinak konzumiranja oraha je toliko velika da mnogi ljudi imaju zdravstvene prednosti u onoliko malo koliko je samo 4 sata od konzumacije. Orasi tada mogu dostaviti svoje telo s asortimanom hranjivim stvarima i vitaminima, a svi su odlučujući za čuvanje organizma puneći telo gorivom i do sledećeg obroka.

Orasi su poznati za stabilizaciju stresa

Antioksidansi u orasima ojačavaju svoje srce i bore se protiv slobodnih radikala koji su poznati za izazivanje bolesti srca.

Omega-3 masne kiseline smanjuju osećaj depresije i simptome ADHD-a.

Organi počnu raditi učinkovitije, dakle sprečava začepljenje arterija i drugih negativnih učinaka na zdravlje.

Ako se konzumira u umerenim količinama, neće uzrokovati debljanje, ali umesto toga, podržaće zdravije, regulisati težinu i veličinu struka.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/pozivitno.info)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.