SAKRILA SE ISPOD KREVETA DA BI VIDELA DA LI JE DEČKO VARA! Ovome se nije NADALA!
Prevara, ilustracija, Foto: Shutterstock

AUUU!

SAKRILA SE ISPOD KREVETA DA BI VIDELA DA LI JE DEČKO VARA! Ovome se nije NADALA!

To sigurno nije očekivala.

Objavljeno:

Ova priča cirkuliše internetom već neko vreme. Radi se o ženi koja je odlučila da testira svoju vezu i u tom procesu naučila je važnu lekciju. Možda će se neki zagrcnuti...

Nakon što su prošle varnice u njenoj vezi, devojka je došla na ideju, po njenom mišljenju, briljantnu: Želela je da testira koliko je posvećen njen dečko njihovoj vezi i šta oseća prema njoj; kakva bi njegova reakcija bila kada bi ga ona ostavila?

Kako bi dobila odgovore na neka od ovih pitanja, napisala je dečku pismo u kom kaže da je veza gotova, da joj je dosta svega i da ne vidi smisao u nastavku njihove veze. Sve što je želela jeste da vidi njegovu reakciju, ali nije zaista želela da ga ostavi.

Kada je završila sa pisanjem pisma, ostavila ga je dečku na stolu gde je znala da će ga naći. Nije želela da propusti njegovu reakciju, pa se sakrila ispod njegovog kreveta i čekala je.

Napokon njen dečko je stigao kući. Bila je nervozna i uzbuđena, ispod kreveta. On je ušao u sobu i počeo je da čita pismo. Kada je završio, devojka nije mogla da veruje šta čuje. On je zviždao i uzeo svoj telefon. Ovo se ne dešava! Čula ga je kako govori:

“Ćao dušo. Dolazim kod tebe. Budala je napokon shvatila da je varam i otišla je. Kakva greška, ta veza. Baš sam srećan što je kraj. Kajem se samo što tebe ranije nisam sreo. Vidimo se uskoro!”

Devojka je bila u šoku. Kako je ovo moguće? Ostala je da leži ispod kreveta nekoliko minuta od šoka. Njen dečko je skupljao stvari po sobi. Kada je izašao iz stana, počela je da plače, polako je ispuzala ispod kreveta.

Pribrala se i pogledala po sobi. Na stolu se nalazilo još jedno pismo. Bilo je to od njenog dečka, za nju. Podigla ga je i počela da čita. Kada je završila, osetila se jako posramljenom, ali ipak je osećala olakšanje. Koliko glupo ovo može da bude? U pismu je pisalo sledeće:

“Budalo jedna, kada sledeći put budeš htela da me nasamariš, uveri se da ti noge ne štrče ispod kreveta. Otišao sam do prodavnice. Vidimo se uskoro ljubavi.”

Ne igrajte se tako sa ljudima jer i oni mogu da urade isto to vama!

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.