OVA AKTIVNOST NAJVIŠE POMAŽE U MRŠAVLJENJU, A NIJE DIJETA, NI VEŽBANJE! Sigurno će vam se dopasti
Ilustracija, Foto: Profimedia

dobro poznati sastojak

OVA AKTIVNOST NAJVIŠE POMAŽE U MRŠAVLJENJU, A NIJE DIJETA, NI VEŽBANJE! Sigurno će vam se dopasti

Zadovoljstvo koje oseća naše telo u toku zaljubljenosti smanjuje potrebu za nezdravom hranom

Objavljeno:

Postoji milion dijeta koje ste probali i većinom rezultata niste bili zadovoljni, ili ih uopšte nije ni bilo ili ste morali mnogo čega da se odreknete. Volimo da jedemo, a ne volimo da vežbamo. Postoji način na koji možete smršati da da radite isključivo ono što vam pruža zadovoljstvo.

Sve što treba jeste da budete zaljubljeni! Sprovedeno je bezbroj istraživanja o zaljubljenosti i svemu vezano za nju, pa su tako na red došle i fizičke promene koje ona uzrokuje. Uglavnom su to pozitivne promene koje se dešavaju u našem organizmu koje ne utiču na naše svakodnevno funkcionisanje, a poboljšavaju zdravlje.

U ovom slučaju, zaljubljenost donosi pozitivnu promenu u vidu gubitka kilograma. Dok ste zaljubljeni vaše telo luči hormone poput serotonina, dopamina, oksitocina, a sve ovo su takozvani hormoni sreće koji se oslobađaju i onda kada jedete npr. čokoladu. Dakle, zadovoljstvo koje oseća naše telo u toku zaljubljenosti smanjuje potrebu za hranom od koje se dobijaju kilogrami. Osim toga, navika da jedete iz dosade se gubi, jer sada trenutaka kada ne znate šta biste radili gotovo da ni ne postoji. Osim pozitivnih hormonskih promena, naše telo postaje aktivno usled seksualne aktivnosti. Ne može se tačno odrediti koliko se kalorija gubi jer to zavisi od mnogo faktora, ali u svakom slučaju "renirate", a u tome uživate, prenosi Cosmopoliten.hr.

BONUS VIDEO: Žene u crnom izvele NEVEROVATAN performans ispred SRPSKE patrijaršije

(Espreso.co.rs / Superzena.b92.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.