ŽENA HTELA DA SMRŠA, A SADA JE NA IVICI SMRTI: Zbog jedne operacije, život joj se pretvorio u PAKAO! KOST I KOŽA!
Žena sada vodi ozbiljnu bitku za životom, Foto: Profimedia, Ilustracija

užas!

ŽENA HTELA DA SMRŠA, A SADA JE NA IVICI SMRTI: Zbog jedne operacije, život joj se pretvorio u PAKAO! KOST I KOŽA!

Džuli dnevno mora da unese 5000 hiljada kalorija dnevno ili – da unese preporučenu dozu za najmanje dva odrasla čoveka

Objavljeno: 26.05.2019. 22:05h
  • 4

Džuli Danbar (51) koja je za samo jednu godinu smršala 90 kilograma, bori se sa smrtonosnom bolešću, posledicom neuhranjenosti koja je nastupila kao komplikacija operacije smanjivanja želuca.

Da bi prehranila svoj organizam, Džuli dnevno mora da unese 5000 hiljada kalorija dnevno ili – da unese preporučenu dozu za najmanje dva odrasla čoveka.

 

Džuli je na operacaju odstranjivanja polovine želuca otišla jer joj je tadašnja težina od 135 kilograma zadavala ozbiljne zdravstvene probleme. Međutim, nakon operacije, umesto da joj se kilaža reguliše, žena je u toku godinu dana nastavila da mrša sve dok nije dosegla zabrinjavajućih 38 kilograma.

Žena koja je uz pomoć operacije želuca smršala 90 kilograma za godinu dana, sada je u opasnosti je da umre od neuhranjenosti, jer je od naglog gubitka težine razvila bolest koja ne dozvoljava da zadrži kalorije u sebi.

Urađene su joj još dve operacije na želucu, a neko vreme je morala da bude prikačena na cevčicu za hranjenje, kako bi dobijala neophodne kalorije.

Džulino telo kao da nije moglo da zadrži hranljive materije. Uskoro je otkriveno da je zbog pothranjenosti nakon prve operacije dobila bolest mozga, inače tipičnu za alkoholičare i ljude bolesne od HIV-a a koja dovodi do gubitka pamćenja i ravnoteže.

Da bi preživela Džuli jede praktično celi dan: “Prehranjivanje je moj posao sa punim radnim vremenom. Sedmično trošim oko 200 funti na hranu.”

Njen doručak se sastoji od omleta od dva jaja sa 175 grama topljenog sira, 10 pakovanja mahunarki, 10 čokoladnih kolača, i jedne pite od jagnjetine.

Bonus video:

(Espreso.rs/Novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media