POPIJTE MALO SODA BIKARBOBNE SA ČAŠOM VODE! Ako par minuta nakon toga PODRIGNETE, to znači 1 STVAR
Soda bikarbona, Foto: Profimedia

SPAS

POPIJTE MALO SODA BIKARBOBNE SA ČAŠOM VODE! Ako par minuta nakon toga PODRIGNETE, to znači 1 STVAR

Probajte!

Objavljeno:

Soda bikarbona već je uveliko poznata po svojem blagotvornom delovanju na organizam, a najčešće u službi “prve pomoći” kod gorušice i kiseline u želucu. Medicinska soda bikarbona ili “čista” soda pomaže u ravnoteži organizma i sprečava mnoge bolesti uzrokovane preteranom kiselošću organizma.

Medicinska soda bikarbona uvek se preporučuje pre sode koju možemo kupiti u svakoj drugih radnji. Razlog tome je što obična soda može da sadrži štetne elemente u tragovima i druge nečistoće.

Soda bikarbona nosi i mnoge zdravstvene prednosti

Soda reguliše dejstvo želudačne kiseline, a preporučuje se da se uzme osmina male kašike sode bikarbone i da se rastvori u čaši vode. Popijte i pomoćiće vam. Ukoliko nakon toga podrignete, znači da je uspostavljeno normalno varenje.

Ukoliko imate urniranu infekciju, ova mešavina vam može pomoći i kod tog problema. Naravno, potrebno je da odete kod lekara ukoliko je vaše stanje ozbiljno. Soda vam može pomoći i ukoliko sde lečite od raka jer neutrališe ph u organizmu.

Pomaže i kod gljivica na noktima!

Nanesite malo sode i isperite, pa dobro osušite nokte ili stopala jer se bakterije razmnožavaju u vlazi. Deluje kao antiseptik, pa je dobra za kožu jer je čisti od akni.

Idealna je zamena za dezodoranse koji su inače puni štetnih metala i jedan su od najvećih uzroka raka. Razblažite sodu bikarbonu s vodom i nanesite ispod pazuha. Pokupiće neugodan miris, a pritom neće štetno delovati na vas kao kancerogeni dezodoransi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.