OVAJ ČAJ TOPI KAMEN U BUBREGU I UNIŠTAVA MALIGNE ĆELIJE: Evo kako ga pripremiti na najjednostavniji način (RECEPT)
Najzdraviji napitak na svetu, Foto: Printscreen

odlična stvar

OVAJ ČAJ TOPI KAMEN U BUBREGU I UNIŠTAVA MALIGNE ĆELIJE: Evo kako ga pripremiti na najjednostavniji način (RECEPT)

Visok sadržaj antioksidansa uspešno uklanja infekcije te poboljšava imunološki sistem

Objavljeno: 14:42h

Sigurno da je jedna od najvažnijih biljaka za zdravlje na Zemlji đumbir... Ova biljka obiluje lekovitim svojstvima, među kojima da smanjuje upalu, potiče probavu i jača imunitet.

Đumbir duguje svoj ukus i miris na nekoliko različitih eteričnih ulja: gingerol, šogaol i zingeron. Ta sredstva imaju zaista moćne anti-parazitske, anti-gljivične, anti-virusne i anti-bakterijske učinke, što može olakšati bol, poboljšati zdravlje kardiovaskularnog sistema, ublažavanje astme, jačanje imuniteta, te stimulišu probavu među ostalima.

Prednosti đumbir čaja jeste da je neverojatn lek za lečenje upale mišića, prehlada, gripa i glavobolja. Ovo piće zapravo može uništiti virus koji uzrokuje grip, čireve i obične prehlade. Osim toga, samo šoljica čaja svaki dan može znatno smanjiti rizik od moždanog udara zbog činjenice da đumbir topi masne naslage koje zapravo blokiraju arterije.

foto: Printscreen

Osim toga, đumbir kao i povrće ima sposobnost da poboljša cirkulaciju i dovod kiseonika, minerala i vitamina u stanice u telu. Visok sadržaj antioksidansa uspešno uklanja infekcije te poboljšava imunološki sistem.

Sastojci:

kokosovo mleko,

¼ kašikice kurkume,

¼ kašikice đumbira

PRIPREMA:

Nakon dodavanja kurkume i đumbira u kipuću vodu, smanjiti temperaturu i onda neka ga kuvati na laganoj vatri 7-10 minuta. Dodajte mleko i procedite čaj u čašu. Poboljšajte ukus čaja dodavanjem nekog organskog meda. Uživajte, zdravije piće ne postoji!

BONUS VIDEO:

I BIKOVI BI NA TRAMBOLINU? Ovaj je probao, ali se nije baš najsrećnije završilo! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Novi)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.