SMESOM KOJU SAM SAMA NAPRAVILA UKOLNILA SAM CISTE SA DOJKI! Lekaru ništa nije bilo jasno!
Bol u grudima / Ilustracija, Foto: Profimedia

neverovatno

SMESOM KOJU SAM SAMA NAPRAVILA UKOLNILA SAM CISTE SA DOJKI! Lekaru ništa nije bilo jasno!

Poznato je da lekovito bilje ima dugu i uspešnu tradiciju u lečenju dobroćudnih promena na dojkama i njega nikako ne treba zanemarivati, iako je od ranije poznato da vodene ciste na dojkama retko prerastaju u rak

Objavljeno: 22:45h

Benigne ciste na dojkama veoma su čest ženski problem, a njihova pojava povezuje se s nezdravim i stresnim načinom života. Većina njih spontano nestaje nakon menopauze. S obzirom na to da ishrana i stresan način života imaju veliki uticaj na nastanak ovih benignih promena, samim tim promenom životnog stila može se uticati na njihovo lečenje, ali i prevenciju. Poznato je da lekovito bilje ima dugu i uspešnu tradiciju u lečenju dobroćudnih promena na dojkama i njega nikako ne treba zanemarivati, iako je od ranije poznato da vodene ciste na dojkama retko prerastaju u rak. Najbolji prirodni lek za ciste na dojkama U nastavku pogledajte čak 16 recepata protiv cista na dojci, potpuno prirodnih koji su odlični kao prevencija, ali i kao dopunska terapija medikamentima.. Tinktura korena čička Deset grama sveže izvađenog korena čička iseckati sitno i preliti s 200 mililitara vruće ključale vode. Posle 3 sata što bolje procediti. Piti tri puta na dan, samo po jedan gutljaj pre jela. Obloga od kantariona Dvadeset grama kantariona preliti šoljom ključale vode i posle dva sata procediti. Gazu natopiti čajem i staviti je na mesto gde se nalazi cista. Ove obloge za ciste na dojkama, trebate držati oko pola sata. Postupak ponavljati najmanje 2-3 puta dnevno. Fenomenalna cvekla kao lek Na vodenom kupatilu pripremiti kašu od 200 g rendane cvekle i dodati nekoliko kašika devetoprocentnog sirćeta. Dobijenu kašu koristiti kao oblogu, najbolje tokom noći, a ujutru se obmotati vunenim šalom.

Terapiju sprovoditi tokom 10 dana. Cveklu treba koristiti i u ishrani, jer zahvaljujući svom sastavu deluje blagotvorno na čitav organizam i doprinosi izlečenju cisti. Nezaobilazna tinktura oraha Izvaditi pregrade iz 30-35 zrelih oraha, pa preliti plodove s 100 ml 70-procentnog alkohola. Tinkturuostaviti da odstoji punih 10 dana na tamnom mestu. Uzimati po 15-20 kapi nakapanih u pola šoljice tople vode ili pomešanih s kašičicom meda. Tretman za ciste na dojkama traje mesec dana. List kupusa protiv cisti Kupusov list blago izlupati i premazati ga maslacem. Staviti ga lagano na dojku i obući udoban pamučni grudnjak. Ostaviti da deluje preko noći. Ponavljati najmanje nedelju dana.

Sveža šargarepa je prirodni lek Najpre treba da je izrendate na najsitnije rende i obložite njome grudi. Obloga za ciste na dojkama treba da se menja čim se šargarepa osuši, jer tada gubi lekovita svojstva. Ulje masline i beli luk Maslinovo ulje u kom je nekoliko dana stajao beli luk uzimati svako jutro na prazan stomak po jednu kašičicu. Na 100 g iseckanog belog luka upotrebljava se 200 ml kvalitetnog maslinovog ulja. Terapiju sprovoditi mesec dana. Napravite obloge za ciste od nevena Kašiku nevenovog cveta (najbolje svežeg) preliti s pola litra ključale vode i ostaviti da odstoji poklopljeno 20 minuta. Nevenov čaj može da se pije, ali je još efikasnije ako se koristi u vidu obloga. Gazu natopiti pa staviti na grudi, prekriti peškirićem i umotati zavojem. Najbolje je oblogu stavljati uveče i ostavljati je da prenoći. Naturopate preporučuju da se ovaj metod lečenja koristi u kombinaciji s oblogama od slanog rastvora. Lanena krpica se natopi rastvorom napravljenim od kašičice soli i 200 ml vode. Rusa trava za ciste više nego dobra Pomešati u jednakim delovima iseckanu biljku rusu i istopljen maslac. Naneti lagano na mesto gde se nalazi cista na dojci i ostaviti da deluje najmanje četiri sata. Lekovita lincura takođe pomaže Najbolje je pripremati infuziju u vodenom kupatilu. Kašiku korena lincure preliti s 200 ml vode i koristi kao oblogu. Od cveta i lista lincure može se napraviti lek za unutrašnju upotrebu, a mera je 25 g biljke na solju ključale vode. Uzima se po 50-60 ml tri puta na dan, posle jela. Ovaj čaj za ciste na dojci ne smeju da koriste osobe s povišenim krvnim pritiskom i čirom na želucu. Kalanhoja i med odlična kombinacija Listove biljke kalanoje samleti na mašini za mlevenje mesa i pomešati s istom količinom meda. Čuvati u staklenoj tegli u frižideru. Uzimati kašičicu melema ujutru na prazan stomak tokom mesec-dva dana. Osim kalanoje može se koristiti i izvanredna aloa.

BONUS VIDEO:

OVAKO IZGLEDA KADA VAM SE OKTOPUS ZALEPI ZA LICE! Neće vam biti svejedno. (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Hayat)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.