EVO KAKO DA IMATE SAVRŠENE NOGE DO POČETKA LETA: Domaće sredstvo protiv celulita u koje se žene kunu
Lepe noge / ilustracija, Foto: Profimedia

ISPROBAJTE

EVO KAKO DA IMATE SAVRŠENE NOGE DO POČETKA LETA: Domaće sredstvo protiv celulita u koje se žene kunu

Lanene semenke važe za superhranu i poznate su po tome da sadrže jako puno vitamina, zasićenih masnih kiselina, kao i vlakana i mineralnih materija

Objavljeno:

Lan je zbog pozitivnog uticaja na zdravlje poznat kao superhrana. Pokazao se i kao čudotvorno oružje u borbi protiv celulita. Predstavljamo vam recept za domaće sredstvo protiv celulita.

Lanene semenke važe za superhranu i poznate su po tome da sadrže jako puno vitamina, zasićenih masnih kiselina, kao i vlakana i mineralnih materija. Lan podstiče probavu i štiti crevnu floru. Dakle, super je za mršavljenje.

A pošto je višak telesne masnoće uglavnom razlog za celulit, lan vam može pomoći i kod tvrdoglavih neravnina na butinama i guzi.

Voda s lanom protiv celulita

Ko redovno jede te male semenke, podstiče proizvodnju kolagena u telu. Tada se, između ostaloga, smanjuje količina vode u telu – koja takođe pridonosi nastanku celulita. Ali, lan ne radi sjajan posao samo kao sastavni deo smutija, hleba, supa ili salata. Učinkovit je i kao napitak!

Recept za vodu s lanom Zakuvajte 1 litar vode pa dodajte 3 kašičice lana. Ostavite potom da ta mešavina odstoji 8 do 12 sati. Najbolje je vodu s lanom napraviti uveče kako bi odmah ujutro mogli popiti jednu čašu. Preostali napitak pijte postepeno tokom dana.

BONUS VIDEO:

KADA SE POTUKU DVA JELENA, BOLJA DA NE POKUŠAVATE DA IH RAZDVOJITE! Niti da im budete sudija. (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.