AKO VAM SE GRUDNJAK PODIŽE NA LEĐIMA, TO ZNAČI SAMO JEDNU STVAR: Neće vam se svideti kad ovo čujete!
Efikasan način za rešavanje problema sa grudnjacima, Foto: Novi.ba

VREDI ZNATI

AKO VAM SE GRUDNJAK PODIŽE NA LEĐIMA, TO ZNAČI SAMO JEDNU STVAR: Neće vam se svideti kad ovo čujete!

Osim što estetski ne izgleda lepo, pogrešna veličina grudnjaka donosi i niz drugih problema koji samo na prvi pogled nemaju veze sa brushalterom

Objavljeno:

Da li ste znali da čak 80% žena nosi pogrešnu veličinu grudnjaka.

Osim što estetski ne izgleda lepo, pogrešna veličina grudnjaka donosi i niz drugih problema koji samo na prvi pogled nemaju veze sa brushalterom.

O istraživanju je za Daily Mail progovorila Paula Svoboda, specijalista za oblikovanje grudnjaka ove firme koja iza sebe ima 16 godina iskustva.

- Preuski brushalteri umeju da izazovu glavobolju, ali to se zapravo mnogo češće dešava sa grudnjacima koji su previše labavi. Pored toga, loše odabran brushalter može da dovede i do lošeg držanja celog tela. Zapravo, jedan od sigurnih znakova da ste pogrešno izabrale veličinu jeste hroničan bol u leđima - kaže Svoboda.

Kada je grudnjak labav, žene hodaju pogrbljeno.

- Ako vam bretele grudnjaka stalno spadaju, znači da vam on ne pruža nikakvu podršku. Pored toga, žice u brushalteru nikad ne smeju da vrše pritisak na tkivo dojke - upozorava ona. Isto važi i za čest slučaj kod žena kada se grudnjak diže na leđima - to je takođe pouzdan znak pogrešno izabrane veličine.

- Grudnjak se menja na svakih 6 do 12 meseci, jer tada potpuno gubi na elastičnosti i više ne pruža podršku - zaključuje Svoboda.

U nastavku pogledajte nekoliko saveta kako da grudnjak nosite na najbolji način:

1. Da vam se ne vide tregeri

Pričvrstite tregere na stražnjem delu grudnjaka, prođite ispod dojki i pričvrstite ga na leđima na drugoj strani. Sada će vaš grudnjak ostati na mestu šta god da radite, a tregeri se neće videti.

2. Tajna savršenog push-upa

Ova je tehnika izvrsna za izlazak ili slikanje. Stavite samoljepljive korpice dijagonalno umesto u uobičajenom vodoravnom položaju - od dna i strane svake dojke.

3. Ako vam tregeri ostavljaju trag na koži

Pričvrstite posebne silikonske jastuke na tregere koje im ne dopuštaju da trljaju vašu kožu. Trake koje trljaju vašu kožu su znak da je grudnjak grudnjak rastegnut, a sav teret ide na tregere.

4. Prilagodite tregere

Zapamtite: optimalna podrška je kada možete pričvrstiti dva prsta postavljena jedan iznad drugog ispod trake na ramenu. Sada podešavanje ramena je jednostavno!

5. Podignite grudi

Tregeri na leđima će podići vaše grudi.

6. Izbegnite rupe

Ovaj problem obično imaju žene sa velikim grudima. Kako se ovo i vama ne bi dešavalo, jednostavno uzmite dvostranu lepljivu traku i pričvrstite sporni deo košulje.

7. Kako da odlažete grudnjak

Sjajan način za odlaganje vaših grudnjaka je korištenje jednostavne vešalice. Na taj način oni neće izgubiti svoj oblik i uvek će biti pri ruci.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.