NOVI MEN'S HEALTH JE POSVEĆEN SNAZI: Od danas je u prodaji majski broj najprodavanijeg muškog magazina u Srbiji!
Foto: Promo

ON JE TU!

NOVI MEN'S HEALTH JE POSVEĆEN SNAZI: Od danas je u prodaji majski broj najprodavanijeg muškog magazina u Srbiji!

Saznajte sve o tome kako da ojačate svoje mišiće, mozak, ishranu i reputaciju

Objavljeno:

U novom broju saznaćete kako da ojačate svoje mišiće, mozak, ishranu i reputaciju. Lik sa naslovne strane je čuveni UFC borac Luk Rokold, sa kojim se srpski Men's Health sreo u Njujorku, a pred vama je i nekoliko ekskluzivnih reportaža o ljudima koji su pomerili granice mogućeg.

"Proveravajući svoju formu protiv najboljih, dodatno oplemenjujem veštinu borbe i postajem bolji borac", kaže Luk Rokold, slavni borac koji samo za srpski MH otkriva kako kroz pet stotina haj kikova na svakom treningu dostiže jedinstvo sa univerzumom.

foto: Promo

Funkcija razvija organ! Usko specijalizovani treninzi za pojedinačne mišiće polako odlaze u prošlost jer snaga nije svečano odelo već se koristi svaki dan. Zato pogledajte funkcionalni trening koji vam predstavljamo u ovom broju.

Mit o suvonjavim i slabim veganima odavno je srušen, pa predstavljamo 11 recepata od biljaka sa više proteina od velikog burgera. Prijatno!

Buđenje zveri! Srpski reprezentativac u rvanju Aleksandar Maksimović pokazuje kako izgleda trening koji čoveka pretvara u oklopno vozilo.

foto: Luka Šarac

Čovek bez ograničenja je Jovica Spajić! Jedan od pet najboljih ultramaratonaca na svetu i lik iz Ginisove knjige, priča kako moći apsolutno sve!

Premium brendovi su svoj vrhunski dizajn okrenuli ka odeći u kojoj se može trčati, voziti skejt, igrati košarka ili vežbati parkur. Majsko izdanje Men's Health-a predsavlja najjaču garderobu za maj.

Kako voleti posao? U samo pet koraka moguće je od pregorelog kancelarijskog službenika zrelog za penziju postati superstar u svojoj profesiji. Pročitajte kako.

foto: Luka Šarac

Tu je i boginja drskosti: Popularna hip-hop performerka Sajsi MC otkrila je svojim novim hitom zašto pornografija i ljubav idu zajedno.

Naučnik i televizijska zvezda Den Haris otkriva kako je individualna sreća povezana sa redovnim vežbanjem zahvalnosti.

Novi Men's Health je 100% snažan.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.