RUSKA TRAVARKA ELENA OTKRILA TAJNU DUGOVEČNOSTI I ZDRAVLJA: Ova tri korova su dar od Boga! Leče celo telo!
Foto: Shutterstock

otkrića iz rusije

RUSKA TRAVARKA ELENA OTKRILA TAJNU DUGOVEČNOSTI I ZDRAVLJA: Ova tri korova su dar od Boga! Leče celo telo!

Veoma je delotvorna! 

Objavljeno: 17.04.2019. 17:46h
  • 125

Svetski poznata travarka Ruskinja Elena ,garantuje lekovitost ove tri biljke. To su čičak, pirevina i maslačak. Od njih se može napraviti piće ili čaj. Njihova kombinacija predstavlja zdravlje za telo.

Pirevina


Korovska biljka koje ima u svakoj bašti. Nju je gotovo nemoguć iskoreniti. Ona je toliko lekovita da leči od oftamologije do onkologije. Nema bolesti koju ona ne leči. Pirevina obnavlja poremećen metabolizam.

Odvar od pirevine leči ciste, urinarne infekcije, izbacuje kamenje iz bubrega i žučnim kesama,leči bolesti pluća, hroničnog bronhitisa, crevene bolesti, dijabetes, hipertenziju.

Koren ove biljke je takođe lekovit, leči disfunkciju jajnika kod žena, tuberkulozu i furunkulozu. Kada se koristi pirevine ne postoji kontraindikacija. Ukusnija je i zdravija od pšenice. Ako osušimo koren od njega možemo kuvati kafu ili kašu.

Maslačak


Maslačak takođe spada u korovsku biljku. U rano proleće neophodno je mlade listiće potopiti u vodu da otpuste gorčinu, a nakon toga se može napraviti salata. Od lišća se takođe moeže napraviti čorbica, a od koren se može ispeći sa krompirom. Lišće maslačka leči anemiju, rak želudca i jetre, artritis, asteoporozu, upalu limfnih čvorova itd. Najlekovitiji je koren ako se iskopa u jesen od maslačka koji još nije procvetao.

Čičak


Čičak je biljka koja staje na put kanceru. Može da izleči dijabetes, bronhitis, artritis, reumatizam, osteoporozu, frakture kostiju, herniju, retke bolesti itd. Čičak je u stanju da izleči i hepatitis C. Čaj od korena čička leči grip i prehladu, normalizuje temperaturu. Od lista se može praviti čorbica, a od suvog i mlevenog korena kaša i da se peče hleb. Kafa koju pijemo nije zdrava, a kafa od korena ove tri biljke je zdrava. Korenje ove tri biljke je najbolje vaditi u proleće ili jesen.

 

Bonus video

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media