OVAJ ZAČIN KORISTIMO SVAKI DAN, A ŠTETAN JE ZA ZDRAVLJE: Zbog njega nam raste STOMAK!
Višak kilograma / Ilustracija, Foto: Profimedia

EVO ŠTA VAS GOJI

OVAJ ZAČIN KORISTIMO SVAKI DAN, A ŠTETAN JE ZA ZDRAVLJE: Zbog njega nam raste STOMAK!

Povedite računa o ovom začinu, unosite ga više nego što vam je potreban...

Objavljeno:

Već i ptice na granama znaju kako je uravnotežena i zdrava prehrana ključ vitke linije. Naravno, uz fizičku aktivnost. Ipak, šta kada ni regulirana prehrana ne donese željene rezultate, a vi se i dalje iz dana u dan suočavate sa suvišnim kilogramima?

Naime, rezultati istraživanja univerziteta Queen Mary u Londonu pokazali su kako je možda problem u “tihom neprijatelju” vaše vitke linije kojeg svakodnevno konzumirate. Reč je o natrijumu, koji se prvenstveno nalazi u kuhinjskoj sol, a pojedina istraživanja su pokazala da većina ljudi konzumira čak četiri puta više soli nego što im je potrebno.

U čemu je tačno problem?

Natrijum iz soli potiče skupljanje vode u tkivu te tako deluje kontraproduktivno na smanjenje težine, a njegova prevelika konzumacija otežava topljenje masnih naslaga i usporava metabolizam.

Ako je suditi prema rezultatima ovog istraživanja, sa svakim gramom soli viška koji unesemo u organizam, raste rizik od pregojaznosti za 25 posto. Pa, čini se da je stvarno otkriven najveći neprijatelj vitke linije.

BONUS VIDEO:

NE OVO NIJE NOŽ! Nikad ne biste pogodili šta je u pitanju! Svakako mnogo opasnije nego što izgleda! (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.