NAPRAVITE OVU KREMU SAMI i svaki dan je nanosite na lice! REZULTATI SU MAGIČNI!
Napravite masku za kožu koja će vam je učiniti vašu čvršćom i glatkom, a izgledaćete sveže i bićete puni energije!, Foto: Profimedia

ISPROBAJTE!

NAPRAVITE OVU KREMU SAMI i svaki dan je nanosite na lice! REZULTATI SU MAGIČNI!

Napravite masku za kožu koja će vam je učiniti vašu čvršćom i glatkom, a izgledaćete sveže i bićete puni energije

Objavljeno:

Predstavićemo vam sastojke koji vam mogu pomoći da smanjite bore i usporavaju proces.

Najbolji deo o ovim sastojcima jeste da su jeftini i lako ćete ih naći, a verovatno ih već imate u svojoj kuhinji. Svaka žena na ovoj planeti ima jedan san – da ima stalno mladu kožu bez bora, piše “Dnevno“.

To je razlog zašto mnoge poznate zvezde koriste botox kako bi održale večan izgled. Međutim, ovaj tretman je prilično skupo, a mnoge žene to ne mogu da priušte. Možda je to dobra stvar jer botox se sastoji od štetnih hemikalija koje mogu da uzrokuju puno neželjenih nuspojava. Ipak, žene se više ne trebaju brinuti, priroda nam je dala sve što nam treba kako bi produžili mladenački izgled.

Predstavićemo vam sastojke koji mogu pomoći smanjiti bore i usporavaju proces. Najbolji deo o ovim sastojcima jeste da su jeftini i lako ćete ih naći, a verovatno ih već ih imate u svojoj kuhinji.

Napravite masku za kožu koja će vam je učiniti vašu čvršćom i glatkom, a izgledaćete sveže i bićete puni energije.

Sastojci

– 1 kašika nemasnog kisele pavlake – 1 kašika kukuruznog skroba – 5 kašika svežeg soka od mrkve

Priprema:

Uzmi lonac i prelijte sa 100 ml vode i dodajte kukuruzni skrob. Nakon toga, stavite ga na štednjak na srednje jakoj vatri i mešajte dok smesa postane gušća, a voda je se smanjuje. Jednom skuvani, stavite ga na stranu i pričekajte dok se ne ohladi. Zatim dodajte sok od šargarepe i pavlake i mešajte dok ne dobijete lepu smesu.

Koristiti:

Perite lice temeljito pre nanošenja maske. Nanesite masku na pogođena područja i ostaviti ga da stoji 30 minuta. Nakon toga isperite toplom vodom. Ako pripremite veću količinu, možete ponovno iskoristiti ostatak, ali trebali biste ovu smesu držati u hladnjaku.

Napomena: Za najbolje rezultate, nanesite ovu masku 3 – 5 puta nedeljno.

BONUS VIDEO:

BESRAMNI TINEJDŽERI URADILI OGAVNU STVAR! Sada će njihovi roditelji odgovarati! (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Dnevno)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.