RECITE ZBOGOM BUBULJICAMA: Iscedite OVAJ SOK i nanesite na problematičnu kožu, rezultat će vas ODUŠEVITI! (RECEPT)
Ove vam namirnice mogu pomoći..., Foto: Printscreen / Youtube

ISPROBAJTE!

RECITE ZBOGOM BUBULJICAMA: Iscedite OVAJ SOK i nanesite na problematičnu kožu, rezultat će vas ODUŠEVITI! (RECEPT)

Ove vam namirnice mogu pomoći...

Objavljeno:

Ako imate masnu kožu sklonu čestim upalama i bubuljicama, isprobajte klasične maske koje su se pokazale najdelotvornije u rešavanju ovog problema.

Beli luk Maska zasnovana na sumporu. Ako želite da se brzo oslobodite akni, beli luk je efikasan metod. Sve što je potrebno jeste da nekoliko čenova belog luka usitnite i nanesete na bubuljicu nekoliko puta u toku dana.Takođe, pojačajte unos belog luka u svakodnevnoj ishrani.

Sok od limuna Ključ je da se koristi sveže isceđen sok od limuna koji se nanosi na kožu. Osim uklanjanja akni, limun ima i mnoga druga pozitivna dejstva. Smanjuje zapaljenja i vidljivost ožiljaka, ali i poboljšava ten.

Soda bikarbona Pomešajte vodu i sodu bikarbonu i nanesite mešavinu na bubuljice. Ostavite smesu da deluje neko vreme i zatim isperite masku sa lica. Nakon ove maske, koža je mekana. Rezultat ovog tretmana zavisi od tipa kože, i zato, ako primetite da ne deluje, pokušajte nešto drugo.

Jogurt i med Kašičicu meda zagrejte, a zatim pomešajte sa jednom kašikom prirodnog jogurta, srednje masnoće. Gotovu smesu nanesite na akne i ostavite 10-20 minuta, a onda isperite lice.

BONUS VIDEO:

GOLČINA BENA ZA VELIKU PREDNOST CRVENO-BELIH: Pogledajte kako je fudbaler Zvezde pocepa mrežu Surduličana iz slobodnjaka! (KURIR TV)

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.