RUSKI RECEPT LEČI SVE ŽELUDAČNE BOLESTI: Izbacite sve BAKERIJE I GLJIVICE za NEDELJU DANA! (RECEPT)
Radi se o patentiranom leku od osušene kore nara/šipka ruskog iscelitelja G.I. Glubokog kojim je isceljivao još i sam Hipokrat, Foto: Printscreen

ISPROBAJTE!

RUSKI RECEPT LEČI SVE ŽELUDAČNE BOLESTI: Izbacite sve BAKERIJE I GLJIVICE za NEDELJU DANA! (RECEPT)

Radi se o patentiranom leku od osušene kore nara/šipka ruskog iscelitelja G.I. Glubokog kojim je isceljivao još i sam Hipokrat

Objavljeno: 09.03.2019. 12:56h
  • 33

Opisaćemo kako u potpunosti izlečiti sve želudačne tegobe prirodnim lekom od samo jednog sastojka koji svi mogu lako nabaviti: leči dijareju i salmonelu za 5 sati, a čir na želucu, disbakteriozu creva i kolitis za 7 dana!

Radi se o patentiranom leku od osušene kore nara/šipka ruskog iscelitelja G.I. Glubokog kojim je isceljivao još i sam Hipokrat.

Šta i u kojem roku uvarak od kora nara leči:

Dizenterija, dijareja (i ostali želudačni virusi), upala slepog creva nestaju za 5 sati.

Salmoneloza – za 5 sati.

Čir na želucu – za 7 dana.

Disbakterioza creva – za 7 dana.

O čemu se radi?

Ne bacajte koru od nara ili šipka. Osušite je i čuvajte u kućnoj apoteci.

Neverovatno sredstvo koje će vam pomoći kod svih želučanih infekcija i osloboditi vas crevnih poremećaja, prenosi “Ženskica“…

Prava hitna pomoć bez lekova!

U decembru 1999. g. u ruskom listu “Ruski vesnik” (v 50-51 (444-445) objavljen je članak “Zaboravljeni Hipokrat i lečenje biljkama” ruskog travara G.I. Glubokog, gde je napisan recept patentiranog sredstva za izlečenje dizenterije, proliva, kolere, upale slepog creva (bez hirurške operacije!), salmoneloze – uvarkom od suvih kora nara ili šipka za 5 sati!

Pri patentiranju leka (1996. g) prethodila je obavezna provera u medicinskoj ustanovi i njegova sposobnost inhibicije patogene bakterije “in vitro”.

Zapamtiti:

U procesu lečenja – uvarak se ne cedi.

Za vreme lečenja – ne smete konzumirati alkohol.

Odnos kore nara i kiptajuće vode je 1:20. Ovo je važno!

Suština lečenja sastoji se u tome, da se u celom probavnom traktu stalno poništavaju sve patogene bakterije (zdrave ostaju) i njihovu lokaciju uspešno nastanjuju zdrave i čoveku nužne bakterije!

O jedinstvenim svojstvima suvih kora nara znao je još Hipokrat pre 2500 godina. Uspešno je primenjivao njegov uvarak za lečenje dizenterije. Pozitivna reakcija je nastajala nakon 5 sati. Osim toga, ovim uvarkom je lečio rane. Na ranu se stavljala čista pamučna tkanina umočena u ovaj uvarak. Stalno se održavala vlažnom do isceljenja rane.

BONUS VIDEO:

A ZA SVAKU DAMU RUŽA I ČAŠA ŠAMPANJCA: Srbi uz kolce proslavili 8. mart u Sidneju (KURIR TV)

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media