STARI JAPANSKI RECEPT KOJI ČINI ČUDA: Uradite ovo jednom nedeljno i izgledaćete 10 godina mlađe!
Kada je u pitanju podmlađivanje kože, pirinač zaista čini čuda, ali najbolje je da pripremite ovu jednostavnu masku i uverite se sami, Foto: Shutterstock

TAJNA JE U OVOME!

STARI JAPANSKI RECEPT KOJI ČINI ČUDA: Uradite ovo jednom nedeljno i izgledaćete 10 godina mlađe!

Kada je u pitanju podmlađivanje kože, pirinač zaista čini čuda, ali najbolje je da pripremite ovu jednostavnu masku i uverite se sami

Objavljeno:

Žene iz Japana oduvek važe za prelepe i mladolike, a to duguju vekovima staroj tajni – blagodetima pirinča. Definitivno, tajna njihove lepote leži u ovom daru prirode! Pirinač je izuzetno bogat linolnom kiselinom i skvalenom, moćnim antioksidansima koji stimulišu proizvodnju kolagena, što u mnogome usporava pojavu bora.

Takođe, skvalen iz pirinča štiti kožu od štetnih dejstava sunčevih zraka, a pirinač uopšte obiluje vitaminom E i gama oriznolom, poznatom po svojim sposobnostima da štiti srce i snižava holesterol. Nažalost, osim Japanaca, većina ljudi uopšte nije svesna ovih naučno dokazanih činjenica!

Kada je u pitanju podmlađivanje kože, pirinač zaista čini čuda, ali najbolje je da pripremite ovu jednostavnu masku i uverite se sami! Ovo je stari japanski recept za jednostavanu masku od pirinča, koja će izgladiti vaše bore i dati vam savršen ten!

Sastojci: 3 kašike pirinča, 1 kašika mleka i 1 kašika meda.

Priprema: Skuvati i ocediti pirinač, pa sačuvati vodu u kojoj se kuvao. Umešati kašiku toplog mleka u pirinač, pa dodati i kašiku meda. Masku uvek stavljajte na čistu i suvu kožu i ostavite je da se sama osuši na licu. Zatim očistite lice i isperite ga vodom u kojoj ste skuvali pirinač.

Pirinčana voda ima snažna antioksidativna svojstva. Ona hidrira kožu i stimuliše cirkulaciju, pomaže u uklanjanju bora i ublažava upale. Ova maska će učiniti vašu kožu zdravom i hidriranom. Za optimalne rezultate, ponavljajte ovaj tretman barem jednom nedeljno. Bićete zapanjeni izgledom vašeg tena u ogledalu – izgledaćete 10 godina mlađe već posle nekoliko primena!

BONUS VIDEO:

MAJKA (23) OSUMNJIČENA DA JE UBILA SVOJU BEBU: Posetili smo kuću strave kod Kučeva! ZATEKLI SMO SABLASAN PRIZOR! (KURIR TV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.